• Ontdek jouw goud
 • Advies? info@liefsvankarin.nl
 • Brievenbuspakket €3,95 en postpakket €6,95
 • Makkelijk betalen via Ideal
 • Ontdek jouw goud
 • Advies? info@liefsvankarin.nl
 • Brievenbuspakket €3,95 en postpakket €6,95
 • Makkelijk betalen via Ideal

Ik moet echt nog eens.. Als ik nog eens tijd heb.. Nu plan ik 2 uur in voor..

Herkenbaar? Dat je iets hebt wat al heel lang op je to do lijstje staat maar dat het er gewoon niet van komt? Ik noem een aantal voorbeelden:

 • Dat e-book schrijven
 • Klanten vragen om een review
 • flyers (laten) maken
 • Uitvogelen hoe mailchimp werkt
 • Je administratie in orde maken
 • Al je foto's of mappen structureren op je laptop
 • Teksten aanpassen op je website

En omdat ik jou, drukke ondernemende vrouw, graag een handje help, organiseer ik deze challenge. (en stiekem omdat ik dan zelf ook eindelijk mijn administratie goed ga regelen) We starten op maandag 22 juni t/m donderdag 25 juni 2020. Wat kan je verwachten?

4 dagen volle inzet van mijn kant om jou in de actie stand te zetten. Ik sla je met voorbeelden, tips en kennis om de oren.

Elke dag een masterclass en een schop onder je hol om daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Met een gedreven groep ondernemers je doel behalen en resultaat gericht werken.

Optie 1: Samen

* Elke ochtend om 10.00 uur geef ik live een masterclass in de ondernemers community. (besloten facebook groep) Je krijgt kennis en uitleg. Ik geef je inzichten hoe je nu wel echt actie kan ondernemen. * Per dag krijg je een opdracht om verder uit te werken. Al je vragen kun je stellen in de facebook groep aan de andere deelnemers en aan mij. We gaan knallen!

Deze challenge is geheel gratis!

Optie 2: VIP (nog 2 plekken)

* Je krijgt naast de gratis challenge een ''gaan met die banaan'' sessie van een uur. Daarin bespreken we jouw situatie en geef ik je de handvatten en tools om verder te komen met jouw onderneming. * Je krijgt persoonlijke feedback en tips via de mail als je klaar bent met dat ding wat je telkens uitstelde.

Investering €47. (waarde van gaan met die banaan sessie is al €89)

Meest gestelde vragen:

 1. Ik kan er niet live bij zijn elke dag om 10.00 uur. Heeft het dan nut? Ja, dan heeft het zeker nut, je kunt op elk gewenste tijd de masterclass terug kijken. Wel is mijn advies om er zoveel mogelijk live bij te zijn, dan kun je ook je vragen stellen in de live bijeenkomsten.
 2. Ik heb meerdere dingen die ik nog moet doen en ik kan niet kiezen: Juist dan is het goed om mee te doen, de eerste 2 dagen besteden we tijd aan keuzes maken en inzichtelijk krijgen wat belangrijk is en waarom je uitstel gedrag vertoond.
 3. Als ik de masterclass volg kun jij mij dan ook zien? Nee ik kan jou niet zien, wel vraag ik soms of je wil antwoorden via de chat, dat is vrijblijvend om daar aan mee te doen.
 4. Ik heb al meer challenges gevolgd maar ik houd het vaak niet vol: Dan raad ik je aan om de VIP variant te kiezen. Ik ben dan jouw persoonlijke stok achter de deur en zal je mee nemen in mijn energie en enthousiasme. Je krijgt dan extra persoonlijke feedback, tips en ondersteuning.
 5. Moet ik elke dag mijn huiswerk maken en hoeveel tijd ben ik eraan kwijt? Je moet niks, het is je eigen verantwoordelijkheid. Maar als je resultaat wilt is het verstandig om ongeveer een half uur per dag in je agenda vrij te plannen voor de huiswerk opdrachten.
 6. Als ik enthousiast ben geworden over jouw actie, werkwijze en stappenplan, doe je dan een mooi aanbod? Ja, op de laatste dag vertel ik je ook hoe ik je verder kan helpen. Ik ga een heel gaaf aanbod met je delen. Ik duw je niks door de strot, je hebt altijd bedenktijd en een vrije keus om ja of nee te zeggen. Als je twijfelt of vragen hebt gaan we samen eerlijk in gesprek of ik degene ben die jou kan helpen en of we bij elkaar passen.

Wat leer je in deze challenge?

De echte reden waarom je iets uit stelt. Je leert om te kiezen, je taken in kleine taakjes te verdelen. En je gaat daadwerkelijk aan de slag met jouw persoonlijke uitdaging. Zodat je met een voldaan gevoel de week afsluit en kan genieten van je eigen inzet. Goed bezig!

Wat denk je er van, klaar om samen met mij, in 4 dagen, ein-de-lijk een streep te kunnen zetten op je to do lijst?

Geef je hieronder op, gaan met die banaan!

Liefs van Karin.

Niet uitstellen nu hé? Meteen invullen die handel!