• Ontdek jouw goud
 • Advies? info@liefsvankarin.nl
 • Gaan met die banaan
 • Ontdek jouw goud
 • Advies? info@liefsvankarin.nl
 • Gaan met die banaan

Eerstvolgende datum: 7 t/m 10 december 2020

Bij deze challenge krijg je GRATIS een heel gaaf pakketje opgestuurd. Daar zit iets in wat jou gegarandeerd resultaat gaat opleveren. En met gegarandeerd bedoel ik ook gegarandeerd! Dit wil je niet missen.

Uitstellen? Ik was er een kei in. Ik stelde jaren uit om mijn eigen bedrijf te starten. Tenminste, ik had wel een kvk nummer maar daar hield het ook bij op. Echt ondernemen, investeren, beslissingen nemen, zichtbaar zijn. Ik durfde het gewoon weg niet.

Herken je dat? Dat je last hebt van uitstelleritus omdat je bang bent voor de mening van een ander. Omdat je denkt dat je niet genoeg kennis hebt. Omdat je eerst nog heel veel andere dingen 'moet' doen. Omdat je geen tijd, geld of idee hebt? Omdat je heel veel smoesjes gebruikt, ook naar jezelf toe?

Dan wordt het tijd om erachter te komen waarom je uitstelt. En wat je eraan kunt doen. En niet onbelangrijk: Aan de slag gaan met dat ene ding wat jij altijd maar voor je uit schuift. Wat onderaan je to do lijst staat. Wat al heel lang in je hoofd blijft hangen. Wat je ergens in een notitieboekje hebt staan.. Maar nog steeds niet gedaan hebt.

GEEF JE HIER OP!

Wat kun je verwachten van de gratis challenge:

* Als je je aanmeld krijg je binnen 48 uur een mail met verdere informatie.

* 2 dagen voordat de challenge begint krijg je het werkboek en een herinnering via de mail.

* Elke dag krijg je een herinnering om de masterclass live te kijken.

* 4 dagen, elke ochtend om 09.30 uur geef ik live een masterclass in de besloten facebook groep. (deze duren ongeveer een half uur)

* Per dag krijg je een opdracht om verder uit te werken. Al je vragen kun je stellen in de facebook groep aan de andere deelnemers en aan mij. We gaan knallen!

* We gaan eerst onderzoeken welke overtuigingen je in de afgelopen jaren hebt opgedaan.

* Je krijgt uitleg over hoe je eigen brein jou 'helpt' met uitstellen.

* Je gaat 1 taak kiezen en deze ook daadwerkelijk inplannen.

''Wat een mooie video Karin. Heel persoonlijk en betrokken. Je ziet aan jou dat je oprecht bent in wat je uitdraagt en dat je vanuit je hart werkt!''

''Amai, wat er allemaal door me heen is gegaan sinds jouw video's. Echt super wat je te weeg brengt!''

''Toffe masterclass! Dankjewel Karin. Vooral de tip over 'wat je in 2 minuten kunt doen' is een goede. Zoveel dingen die op mijn lijstje staan en eigenlijk best mee blijken te vallen.''

Alinea uit het werkboek:

''Je ouders of je opvoeders hebben jou bepaalde dingen mee gegeven. Soms bewust, en soms onbewust. Ook heb je later toen je opgroeide dingen mee gemaakt, zijn er dingen tegen je gezegd, heb je mensen ontmoet die jou hebben beïnvloed. Door al deze gebeurtenissen in jouw leven kijk je met een bepaalde bril, een filter naar de wereld.''

We gaan er samen voor:

4 dagen volle inzet van mijn kant om jou in de actie stand te zetten. Ik sla je met voorbeelden, tips en kennis om de oren.

Elke dag een masterclass en een schop onder je hol om daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Inclusief een gaaf werkboek!

Met een gedreven groep ondernemers je doel behalen en resultaat gericht werken.

GEEF JE HIER OP

Meest gestelde vragen:

 1. Ik kan er niet live bij zijn elke dag om 09 .30 uur. Heeft het dan nut? Ja, dan heeft het zeker nut, je kunt op elk gewenste tijd de masterclass terug kijken. Wel is mijn advies om er zoveel mogelijk live bij te zijn, dan kun je ook je vragen stellen in de live bijeenkomsten.
 2. Ik heb meerdere dingen die ik nog moet doen en ik kan niet kiezen: Juist dan is het goed om mee te doen, de eerste 2 dagen besteden we tijd aan keuzes maken en inzichtelijk krijgen wat belangrijk is en waarom je uitstel gedrag vertoond.
 3. Als ik de masterclass volg kun jij mij dan ook zien? Nee ik kan jou niet zien, wel vraag ik soms of je wil antwoorden via de chat, dat is vrijblijvend om daar aan mee te doen.
 4. Ik heb al meer challenges gevolgd maar ik houd het vaak niet vol: Ik ben jouw persoonlijke stok achter de deur en zal je mee nemen in mijn energie en enthousiasme. Je krijgt feedback, tips en ondersteuning via de facebook groep, of stuur mij gerust een persoonlijk berichtje.
 5. Moet ik elke dag mijn huiswerk maken en hoeveel tijd ben ik eraan kwijt? Je moet niks, het is je eigen verantwoordelijkheid. Maar als je resultaat wilt is het verstandig om ongeveer een half uur per dag in je agenda vrij te plannen voor de huiswerk opdrachten.
 6. Als ik enthousiast ben geworden over jouw actie, werkwijze en stappenplan, doe je dan een mooi aanbod? Ja, op de laatste dag vertel ik je ook hoe ik je verder kan helpen. Ik ga een heel gaaf aanbod met je delen. Ik duw je niks door de strot, je hebt altijd bedenktijd en een vrije keus om ja of nee te zeggen. Als je twijfelt of vragen hebt gaan we samen eerlijk in gesprek of ik degene ben die jou kan helpen en of we bij elkaar passen.

Wat leer je in deze challenge?

De echte reden waarom je iets uit stelt. Je leert om te kiezen, je taken in kleine taakjes te verdelen. En je gaat daadwerkelijk aan de slag met jouw persoonlijke uitdaging. Zodat je met een voldaan gevoel de week afsluit en kan genieten van je eigen inzet. Goed bezig!

Wat denk je er van, klaar om samen met mij, in 4 dagen, ein-de-lijk een streep te kunnen zetten op je to do lijst?

Had ik al gezegd dat je een verrassing thuis gestuurd krijgt? Gegarandeerd resultaat!

GEEF JE HIER OP, gaan met die banaan!

Liefs van Karin.

Heb je nog vragen? Stel ze hieronder.