• Ontdek jouw goud
 • Advies? info@liefsvankarin.nl
 • Gaan met die banaan
 • Ontdek jouw goud
 • Advies? info@liefsvankarin.nl
 • Gaan met die banaan

Gaan met die banaan challenge, voor als je (meer) klanten wilt.

Aanklooien, getreuzel, wachten op de het juiste moment, bang zijn om jezelf te laten zien, 100 ideeën maar er geen één uitvoeren, veel acties maar weinig resultaat..

Herken jij 1 van deze dingen? En ben je klaar met dit halve gedoe? Geef je dan op voor de challenge en ontdek minimaal één actie waardoor jij makkelijk klanten aan zult trekken. (en met makkelijk bedoel ik niet vanuit je luie stoel wachten tot ze uit de lucht vallen maar wel met een actie die bij jou past)

Herken je dit?

 • Je ziet bij andere ondernemers de agenda vol staan met klant afspraken. Maar bij jou staan er vooral veel randzaken ingepland.
 • Aan het eind van de maand? Heb je geen stukje loon over helaas.
 • Je hebt wel af en toe een klant hoor, hele leuke zelfs. Maar ze lijken eerder bij toeval bij je te komen dan dat je er een strategie op los laat.
 • Je checkt regelmatig je banksaldo. Helaas, weer geen wonder gebeurt.
 • Het ene moment barst je van de ideeën, om op het andere moment moedeloos te worden omdat je niet weet hoe je het aan moet pakken.
 • Social media zet je wel in maar om nu te zeggen dat klanten daar met groepen tegelijk aan je online deur komen rammelen? Nope!

Dompel je 4 uurtjes onder in:

Dé Gaan met die banaan challenge

En leer simpel hoe je (meer) klanten kunt aantrekken. Ik houd van praktische input. Dus geen vaag geouwehoer en wollige taal. Maar gewoon met de voeten stevig op de grond leren hoe jij door aan de knoppen te draaien van je onderneming makkelijker leuke mensen vind die met jou willen werken. Op jouw eigen unieke manier. Niet telkens weer het wiel overnieuw uitvinden maar een actie vinden die telkens resultaat gaat opleveren.

Ik deel mijn eigen inzichten van het afgelopen jaar. Want ook ik kom in actie om klanten aan te trekken. Ze komen bij mij ook niet uit de lucht vallen. Hoewel het voor anderen wel soms zo lijkt :)

Van maandag 4 oktober t/m woensdag 7 oktober kom ik elke ochtend om 10 uur online in de besloten facebookgroep: ´´Gaan met die banaan´´ Ik geef daar 4 keer een masterclass van grote waarde. Je krijgt van mij praktische lessen die je meteen kunt toepassen en je zal het ene aha-momentje na het andere hebben. Ook krijg je elke dag een opdracht. Ja, ja. het is serieuze business. Zodat ook jij kan doen waarvoor je ondernemer bent geworden. Jouw klanten helpen en daar het verschil mee maken. Geef je op in 1 klik, en je krijgt binnen 48 uur een mail ter bevestiging.

Whoehoe, de dames hieronder hebben al super goede resultaten gehaald doordat ze met mij hebben gewerkt:

Na de challenge heb je minstens 1 manier ontdekt die jij direct kan toepassen en waardoor er meer klanten ja zeggen tegen je aanbod.

Zit je vol energie om ook daadwerkelijk door te pakken en blijf je niet hangen in een idee alleen.

Weet je eindelijk welke stap je kan zetten om verder te groeien met je onderneming.

Meest gestelde vragen:

 1. Ik kan er niet live bij zijn elke dag om 10:00 uur. Heeft het dan nut? Ja, dan heeft het zeker nut, je kunt op elk gewenste tijd de masterclass terug kijken. Wel is mijn advies om er zoveel mogelijk live bij te zijn, dan kun je ook je vragen stellen in de live bijeenkomsten.
 2. Als ik de masterclass volg kun jij mij dan ook zien? Nee ik kan jou niet zien, wel vraag ik soms of je wil antwoorden via de chat, dat is vrijblijvend om daar aan mee te doen.
 3. Ik heb al meer challenges gevolgd maar ik houd het vaak niet vol: Ik ben jouw persoonlijke stok achter de deur en zal je mee nemen in mijn energie en enthousiasme. Je krijgt feedback, tips en ondersteuning via de facebook groep, of stuur mij gerust een persoonlijk berichtje.
 4. Moet ik elke dag mijn huiswerk maken en hoeveel tijd ben ik eraan kwijt? Je moet niks, het is je eigen verantwoordelijkheid. Maar als je resultaat wilt is het verstandig om ongeveer een half uur per dag in je agenda vrij te plannen voor de huiswerk opdrachten. Anders kun je net zo goed niet mee doen :)
 5. Als ik enthousiast ben geworden over jouw actie, werkwijze en stappenplan, doe je dan een mooi aanbod? Ja, op de laatste dag vertel ik je ook hoe ik je verder kan helpen. Ik ga een heel gaaf aanbod met je delen. Ik duw je niks door de strot, je hebt altijd bedenktijd en een vrije keus om ja of nee te zeggen. Als je twijfelt of vragen hebt gaan we samen eerlijk in gesprek of ik degene ben die jou kan helpen en of we bij elkaar passen.

Geef je hier op!