• Ontdek jouw goud
 • Advies? info@liefsvankarin.nl
 • Gaan met die banaan
 • Ontdek jouw goud
 • Advies? info@liefsvankarin.nl
 • Gaan met die banaan

De bovenkant van je onderneming. Deel 2 van De Gouden brug methode.

Je bent een vrouwelijke ondernemer die weet wat ze wil. Oké top, je weet wat je goud is. Je hebt je unieke talenten op een rij. En je hebt ontdekt (bij mij, door zelfonderzoek of iemand anders) hoe bijzonder je eigenlijk bent. Je mag er zijn.

Je weet wat jou anders maakt dan anderen. Je kan je pitch geven en er mensen mee raken. Je kent je waardes, je weet hoe, wanneer en met wie je wilt ondernemen. Maar hoe nu verder?

Leuk dat je dit alles nu weet. Maar het kan je zomaar aanvliegen. Weer dat gevoel dat je niet weet wat je moet doen. Je ziet andere ondernemers het zo goed doen, de ene verkoop na de andere. En jij? Pfff, echt een feest is anders. Je wilt niet jaloers zijn, je had het je nog zo voorgenomen. Je gelooft ook echt wel dat je het kan. En het vuur in je brand nog steeds. Maar hoe dan? Hoe kan je jouw onderneming nu echt tot een succes maken?

Toen je begon met ondernemen nam je het besluit; ik doe het op mijn eigen manier. Dingen waar je nu mee rond kan lopen:

Je kan uren na denken over je aanbod. En er telkens aan sleutelen. Een les erbij, een extra coachcall, een workshop minder of extra. Welke prijzen moet ik vragen en bied ik niet teveel of te weinig aan? En als een klant niet koopt, ligt het dan aan mij?

Welke klant past er nu echt bij mij? Wie vind ik leuk en van wie krijg ik energie, en van wie gaan mijn haren letterlijk overeind staan?

Hoe zorg ik ervoor dat ik de juiste klanten aantrek? En hoe kan ik nu kiezen, ik wil niemand uitsluiten!

En hoe ga ik nu in de actie stand? Zorg ik er voor dat ik de juiste acties doet, niet uren verprutst met scrollen over social media. Maar echt gericht de taken gaat uitvoeren die mij uiteindelijk omzet opleveren?

Hoe zou het voor je zijn als je met zelfvertrouwen, een niet te stoppen drive, kennis en een plan jouw onderneming gaat runnen?

En hoe zou het zijn als je 100% achter je aanbod zou staan? Als je weet wat je waard bent en dit ook kan vertalen naar jouw leukste klant?

Klanten haken aan op jouw energie, unieke talenten, uitstraling en denkwijze. Dan is het jouw verantwoordelijkheid om te zorgen voor een onweerstaanbaar aanbod, een prachtige klantreis en echte verbinding.

Ik kan jou hier mee helpen door het traject; De gouden brug methode deel 2.

Belangrijk om te weten: Ik zal altijd met jou in gesprek gaan voordat je besluit om deel 2 bij mij te doen. Ik stel je een aantal vragen om erachter te komen of je fundament al stevig staat. Als dat zo is gaan we het volgende aanpakken:

1. Je leukste klant (wie past er bij mij als klant)

2. Je aanbod (wat bied ik aan en op welke manier)

3. Plan van aanpak (hoe ga ik ervoor zorgen dat het plan lukt)

1. Je leukste klant: Je krijgt van mij via de mail het hoofdstuk over jouw leukste klant. Met mooie inhoudelijke vragen die je mag beantwoorden voor jezelf. En een opdracht. Pas als je daadwerkelijk in de actie stand gaat, gaan er dingen gebeuren en veranderen. we plannen een uur online in en we gaan nog dieper in op jouw antwoorden, je krijgt tips en verdere actiepunten.

2. Je aanbod: Gaat hetzelfde als bij je leukste klant. Ook bij dit hoofdstuk krijg je vragen en een opdracht (een hele toffe opdracht) En we plannen weer een uur in om het te bespreken samen.

3. Plan van aanpak: nu weet je wie je bent, wat je kan, hoe je wilt werken, wie je leukste klant is en wat je aanbod is. En dan gaan we knallen! We maken een plan van aanpak. Stap voor stap. En ik help je nog 2 maanden lang (ja echt 2 maanden) om jouw plan tot een succes te maken. We hebben in de eerste maand elke week een half uur online contact. (via beeldbellen) Om jou daadwerkelijk in de actie stand te houden. De 2e maand hebben we wekelijks contact via mail en/of app.

Ik fluit je terug als je weer wilt sleutelen aan je aanbod. Ik geef je energie als je er door heen zit. Ik geef je echte tips hoe je met je klant om kunt gaan. Ik ben je hulplijn als je een klacht hebt van een klant, en niet weet hoe daar op te reageren. Ik ben je stok achter de deur als je weer een aantal smoesjes gaat gebruiken. Ik ben je feedback en je motivator. Kortom. Aan het eind van deze 3 maanden ben je fan van mij óf je bent me spuugzat :) . Onthoud 1 ding. Het enige wat ik voor ogen heb is dat jij op jouw manier je onderneming tot een succes zal maken.

Ik weet zeker dat dit gaat lukken. Alleen als jij eerlijk bent naar jezelf en naar mij. Als jij aan het roer wilt staan van jouw onderneming. Ik kan het niet voor je doen. Ik geef je wel de aai over je bol, of de schop onder je hol. Maar het is jouw feestje. Laten we gaan met die banaan!

Hoe ga ik te werk? Met veel energie, praktische tips, enthousiasme, gezelligheid en motivatie.

Maar zeker ook met veel gevoel, respect voor hoe jij bent. Ik wil je niks liever dan laten zien dat je goud waard bent. Dat is mijn missie. En die van jou?

Jouw investering voor dit traject is €797 excl btw. (het is mogelijk om na overleg in termijnen te betalen, laat me dit gewoon even weten)

Als je het traject hebt doorlopen: Dan heb je een prachtig aanbod, en kun je dat aanbieden aan de leukste klanten. Het is jouw aanbod, waar je volledig achter staat. Wat jezelf bedacht hebt met jouw leukste klant in je achterhoofd. Je hebt geleerd dat ondernemen alleen maar fijn is als je het doet op een manier die bij jou past. Bij jou, én de mensen die je lief zijn. Je leert stapje voor stapje jezelf te laten zien zoals je bent. En het belangrijkste: Je hebt een plan. Je gaat met structuur en een doel aan het werk. Geen losse flodders meer. Maar doelgericht en met plezier ondernemen, daar gaan we voor.

Je moet vooral NIET met mij gaan werken als je:

 1. Van aanmodderen houdt
 2. Niks geeft om cadeautjes
 3. Je niet wilt dat mensen geraakt worden door jouw boodschap
 4. Je geen zin hebt om aan de slag te gaan met de opdrachten
 5. Je het wel oké vindt zoals het nu gaat
 6. Je het irritant vind als ik vrienden met je wordt op facebook
 7. Je nu al zeker weet dat ondernemen niet voor jou is weggelegd
 8. Je niet houdt van mijn blije hoofd en eeuwige enthousiasme (zonder tjakka's)

Dus wat zeg je ervan? Zullen we samen aan de slag gaan? Je leest dit niet voor niks namelijk helemaal tot het einde. Haal even adem, kijk in de spiegel. Je bent het waard. Ga ervoor!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust.