• Ontdek jouw goud
 • Advies? info@liefsvankarin.nl
 • Gaan met die banaan
 • Ontdek jouw goud
 • Advies? info@liefsvankarin.nl
 • Gaan met die banaan

De GROEIscan

Als jouw onderneming niet zo loopt zoals je eigenlijk zou willen kan dat verschillende redenen hebben:

 • Je onzekerheid staat je in de weg, je durft gewoon je aanbod niet te doen.
 • Je durft of kan niet kiezen uit al je ideeën die ontstaan zijn.
 • Je weet niet op welke manier en waar je meer klanten moet vinden.
 • Je twijfelt aan je aanbod. Is het wel goed genoeg?
 • Je vind het lastig om veel aan marketing te doen. Hoe moet dat überhaupt vraag je je af?
 • Je vind het lastig om steeds maar zichtbaar te moeten zijn terwijl er amper resultaat uit volgt.
 • Je maakt je te druk om wat een ander er van vind dat je onderneming nog niet genoeg oplevert.
 • Je vraagt je nog steeds wel eens af wie er eigenlijk op je zit te wachten?
 • Je kan er de vinger niet op leggen waarom het bij jou niet lukt en bij anderen wel.

Kortom, ondernemer zijn is op dit moment nog geen vetpot. Ook al steek je er wel veel tijd in, doe je je best en voel je van binnen dat er meer uit te halen is dan dat je nu doet. Toch lukt het niet helemaal op een manier zoals jij in gedachte had.

De GROEIscan is zoals de naam al doet vermoeden speciaal voor jou als je wilt groeien. Niet alleen met je onderneming maar ook als persoon. Dat kan in het aantal klanten, omzet, impact maken of vrije tijd zijn.

Ik zoek als een soort Sherlock naar de oorzaak waarom het nog niet gaat zoals jij het wel graag zou willen. Dat kan liggen aan meerdere factoren, of aan 1 ding dat anders mag, die we onder de loep gaan nemen.

De GROEIscan zit boordevol tips en praktische eye-openers waar je direct mee aan de slag kan. Geen vaag gedoe maar concreet en realistisch. Die je er telkens bij kunt pakken en punt voor punt mee verder kan komen.

Ik kan je altijd verder helpen:

Niet omdat ik superwoman ben (hoewel ik er nog steeds van droom om te kunnen vliegen) maar omdat ik samenwerk met professionele experts. Als je mij een GROEIscan laat doen, bied ik daarna elke hulp aan die nodig is. Op elk vlak dat nodig is. Op het moment dat het nodig is.

 • Nieuwe, gave en foutloze teksten voor je website?
 • Een portie zelfvertrouwen?
 • Een marketingplan?
 • Nieuwe huisstijl?
 • Kennis over financiële zaken?
 • Meer overzicht in je planning?
 • Je aanbod opnieuw samenstellen?
 • Foto's die van je scherm afspatten?
 • Social media strategie?

Wat het ook is dat bij jou nodig is om tot een goed resultaat te komen. Oftewel een onderneming te creëren waar je lekker mee verdiend, voldoening uithaalt en waar overzicht en plezier hand in hand gaan? Bij mij is dat te realiseren. Omdat ik bij mijn eigen expertise blijf. En andere professionals inschakel als dat nodig is. Dus wie weet werken wij in de toekomst wel samen! Want ook bij jou ga ik jouw expertise ontdekken. Jouw talent gaan we in de spotlight zetten en met een goede strategie de wereld in slingeren. Moet jij eens opletten wat er dan gebeurd!

Als jij voelt van binnen: Mijn onderneming loopt inderdaad niet zoals ik zou willen. Het is nu echt tijd om te groeien en serieus aan de slag te gaan. Dan is de GROEIscan voor jou geschikt. En ga ik graag met je in gesprek. Mijn hart klopt dan voor jou, omdat ik zie wat jij niet ziet. Een mooi mens met goud in zich. Dat moet alleen nog even opgepoetst worden.

Waarom jij?

Omdat jij waardevol bent. Gemaakt met unieke talenten. Die je echt wel herkent van jezelf maar die je stiekem nog een beetje verstopt. Je wilt niet opdringerig of verkoperig zijn. Je wilt niet te hoog van de toren blazen. En je wilt zeker niet dat mensen denken; Tsss die denkt zeker dat ze het allemaal wel weet.

Maar ik geloof dat jij hier met een reden bent. Dat God je gemaakt heeft. En dat hij alles al in je gelegd hebt wat er nodig is om tot bloei te komen.

Jij mag er zijn voor jouw klant. En met meer vertrouwen de dingen gaan doen die echt bij je passen. Groeien in geloof. Om voor de ander een verschil te maken.

Praktisch:

Allereerst krijg je een vragenlijst zodat ik weet waar jij nu staat met je onderneming. Wat je wilt uitstralen en wat je wensen zijn. Daarna duik ik in je onderneming en scan alles wat er te scannen valt :)

Voorbeeld van fotograaf Anneke: Op de website van Anneke was niet duidelijk voor welke soort klanten zij er was. Ze fotografeerde bruidsparen, baby's, huizen en ondernemers. Haar taal was algemeen waardoor er juist niemand werd aangesproken. Door de GROEIscan kwam ze erachter dat ze zich beter kon focussen in haar taal op 1 type klant. Die klant werd de moderne moeder die hield van mooie huizen, parttime ondernemer was en kinderen had. Zo paste we haar teksten aan, schaafde we haar aanbod bij en verzamelde we beeldmateriaal dat haar woorden versterkte. Wat denk je? Precies die klanten, die zij het allerliefste wilde helpen, kwamen op haar pad. Ze veranderde haar communicatie maar zelf veranderde ze niet. Ze bleef de vrolijke, creatieve fotograaf en ging zo veel vaker doen waar ze ondernemer voor was geworden. Klanten fotograferen in hun eigen omgeving. Haar omzet ging ook fors omhoog, omdat ze meer klanten kreeg maar ook door dat we haar prijzen omhoog hadden gedaan. Deze waren echt veel te laag. En zij is niet de enige die omgerekend per uur minder verdient dan iemand met het minimum loon. Lijkt me niet de bedoeling van het ondernemerschap!

Dit kan bij jou ook anders! Elke ondernemer is uniek. Jij bent uniek. Daarom maak ik de GROEIscan ook voor jou en je onderneming op maat. Zodat jij ook kunt doen wat je het allerliefste doet. Met je passie aan het werk.

Jouw investering voor deze resultaatgerichte GROEIscan is €297 excl btw.

De GROEIscan is geen A4’tje met wat ideeën waar je zelf nog bij moet verzinnen hoe je het aan moet gaan pakken. Maar het is een compleet plan van aanpak met simpele, praktische tips. Om jouw doel te behalen: Groeien! Ook doe ik je een samenwerkings aanbieding zodat je alle punten daadwerkelijk gaat aanpakken. Want weten is één. Doen is twee.

Aan blijven modderen heeft tot nu toe weinig opgeleverd toch? Precies, dat dacht ik al.

Na de GROEIscan:

Weet jij waar het aan ligt dat je nog niet heel vrolijk wordt van jouw banksaldo. Of hoe het komt dat je nog niet genoeg klanten hebt. Jij ontdekt aan welke knoppen je nog mag draaien. Geen hele nieuwe business, maar met een aantal aanpassingen zul je zien dat je winst gaat behalen op alle fronten. Energie, plannen, omzet en focus. Ik laat jou zien wat je kan doen om echt te ondernemen als jezelf. En te groeien als mens en met je bedrijf.

De link naar het betalingssysteem doet het even niet. Dus hieronder je gegevens invullen werkt ook gewoon. Vul hieronder je naam in en dan spreken we elkaar snel. Je bent het waard!

Ik antwoord meestal binnen 48 uur.