• Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan
  • Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan

EEN FRISSE WIND DOOR JE ONDERNEMING!

Het word tijd voor een frisse wind. Even weer die energie voelen die je eerst had. (voordat je nood gedwongen juf werd) Misschien heb je wel plannen uitgesteld, alles op een laag pitje gezet. Dan word het tijd om: Nieuwe mensen te leren kennen, gave plannen te maken. Gewoon doen waarvoor je ondernemer bent geworden.

´´Ik ben er wel klaar mee, met thuis zitten en juf zijn.´´ En dat hoorde ik in de afgelopen tijd zo vaak. En ik ben het er helemaal mee eens. Je hoofd die vol is, alles om iedereen heen plannen, tot in de late uurtjes nog werken. Klaar mee!

Nu de kans groot is dat de basisschool leerlingen weer naar school gaan, ga ik de vlag uithangen. Ik heb zin om weer te gaan doen met mijn onderneming waar ik hem om begonnen ben. Of misschien is dit wel het moment om gewoon iets heel anders te gaan doen met je business. Maar dat we even weer vol vuur moeten gaan worden is zeker. Doe jij mee?

Dag 1 om 9:30 uur, 15 februari:

Masterclass: Waarom doe jij wat je doet? Live te kijken of op een later tijdstip. En een kleine opdracht.

Dag 2 om 9:30 uur, 16 februari:

Netwerken met vrouwelijke ondernemers. Op een luchtige, gezellige en relaxte manier. En een kleine opdracht.

Dag 3 om 9:30 uur, 17 februari:

Q en A voor al je vragen. Live te kijken of op een ander tijdstip. En we gaan 1 effectieve, persoonlijke actie bepalen die je gaat doen die week.

Vrouw, wat heb ik er zin in. Om jou weer te zien stralen. Vol nieuwe energie te krijgen. Jou te laten zien dat je goud waard bent. Dat je mag doen waarvoor je gemaakt bent.

En soms heb je daar een pepertje voor nodig. Laten we samen weer die nieuwe energie voelen. De energie die nodig is om je onderneming te runnen. De energie die nodig is om jezelf te zijn. Ik zie je aanmelding graag verschijnen. We hangen de slingers op!

Even invullen en klaar. Gaan met die banaan!