• Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan
  • Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan

Als je al zover bent gekomen betekent dat maar 1 ding:

Jij hebt een FANscan nodig! Om het GOUD wat in jou en je onderneming zit in de spotlight te zetten. En echte fans te creëren zodat je een zelflopend systeem krijgt. En met meer plezier en voldoening mag ondernemen.

Optie 1: Jij helpt je klanten vooral online via je website en social media kanalen. En je werkt thuis, op een kantoor of een flexplek.

Optie 2: Jij helpt je klanten online én je hebt een winkel of een bedrijfspand waar je (potentiële) klanten ontvangt en helpt.

Meld je hieronder aan.

Miranda Molenaar van BewustrZijn:

Karin is samen met mij op zoek gegaan naar mijn GOUD en zodra ik dat had gevonden, ging het als een speer. Ik had weer energie om aan de slag te gaan, om dingen te verzinnen en vooral, om te ontdekken dat mijn onderneming alles met mijzelf te maken had. Ik BEN mijn onderneming.

Het was soms dus ook best confronterend en ik heb best wel een traantje gelaten. Maar ook toen was Karin er voor mij. Ze geloofde in mij, ze zag wat ik in me had en langzaamaan kwam het vertrouwen in mezelf weer terug.

Ik bied nu moeiteloos nieuwe klanten mijn aanbod aan. Omdat ik erin geloof! Omdat ik weet dat het werkt.

Ga dus niet met Karin in zee als je nog wat wilt blijven dobberen en jezelf niet durft te laten zien, want jij zult zelf het werk moeten doen. Maar Karin begeleidt je daar ongelofelijk goed bij!

www.mirandamolenaar.nl