• Ontdek jouw goud
 • Advies? info@liefsvankarin.nl
 • Gaan met die banaan
 • Ontdek jouw goud
 • Advies? info@liefsvankarin.nl
 • Gaan met die banaan

''Gaan met die banaan'' sessies

Je wilt wel, maar het lukt gewoon niet. Er is zo wéér een dag voorbij. Je hebt aan je website gesleuteld, je social media posts ingepland, wat leuke klusjes gedaan. Maar die acties die je moet doen om echt vooruit te komen, beslissingen die je moet nemen waarvan je weet dat ze belangrijk zijn. Je stelt ze keer op keer uit.

Is dit hoe jij je voelt?

 • De tijd vliegt voorbij maar echte nuttige dingen heb je niet gedaan.
 • Je moet zoveel doen dat je gewoon niet weet waar je moet beginnen.
 • Je doet van alles een beetje.
 • Je hebt (lees maakt) geen tijd voor investeren in lange termijn acties.
 • Je vind klanten bereiken en aantrekken echt een opgave.
 • Je wil weer wat meer pit in je bedrijf voelen.
 • Je weet niet welke stap je als eerste moet zetten, dus zet je eigenlijk geen stap.
 • Als je s' avonds thuis op de bank zit knaagt er iets van binnen.

Hoe zou het voor je zijn als: je je to do lijstje elke dag in de prullenbak kan gooien. Omdat je hem af hebt. En wat als je weet welke stap je zou moeten nemen, en daar ook echt de energie voor hebt om dat te doen?

Als je dan s' avonds in je luie stoel zit te netflixen weet je dat morgen weer zo'n productieve top dag wordt. Je zit vol power om te laten zien aan je klanten dat jij gewoon de leukste bent. Je hebt een planning en werkt de acties een voor een af. Je voelt weer pit in je onderneming en in jezelf. Je hebt iemand op wie je altijd kan terug vallen en die je even kan appen als je het niet meer weet. Dat zou toch heerlijk ondernemen zijn.

Wat als ik je vertel dat dat mogelijk is? Kom bij mij voor de: ''Gaan met die banaan'' sessies. De sessie duurt een 1,5 uur. Daarbij bepalen we met welke dingen je die dag nog aan de slag gaat.

Je krijgt met deze sessies een plan: Waarmee je aan de slag kunt, een stok achter de deur (ik stalk je gewoon totdat je je taak hebt gedaan) , je krijgt energie voor 10 en je zal merken dat er veel meer uit je handen komt nadat je met mijn enthousiasme te maken hebt gehad. Ik waarschuw je vast..

Je zult je veel fijner voelen. Meer energie en rust in je hoofd. Meer pit in je lijf en tijd voor echt belangrijke zaken. Klanten helpen, ondernemen op jouw manier en geld op de bank.

Dit is wat Maria over mij zei:

Ik zat al in de facebookgroep van het netwerk van Altena. Op een dag nam Karin spontaan contact met mij op met de vraag waar ik als onderneemster tegen aanloop. Van het een kwam het ander en we zijn nooit gestopt met praten. Karin gaf mij zoveel tips en stuurde me de goede kant op, zodat ik nu mijn doelgroep duidelijk heb, weet wat ik moet zeggen, welke kanalen ik moet aanspreken en ondanks het ‘andere werken’ zin heb om mijn projecten de wereld in te slingeren. Tegenover een andere vriendin omschreef ik Karin als ‘een engel die je aan de hand neemt en je de goede kant opduwt’. Dank je wel daarvoor, Karin. Ik hoop nog langer met je te mogen werken. Ben je dus opzoek naar een sparringpartner/motivator/inspirator, neem dan contact op met Karin!

Jouw investering voor meer energie en taakgericht werken: De eerste sessie van 1,5 uur is: €97. Daarna kun je een strippenkaart afsluiten om blijvend van die banaan te snoepen.

Yes, ik wil graag gaan met die banaan.

Nicole van By Nici:

Karin heeft me zoveel tips gegeven. Wat een positieve energie, heerlijk! Nu mag ik alles gaan uitwerken om stappen te zetten in mijn onderneming.

Linda van By Lins:

Lieve Karin, je bent inspirerend, geeft erg goede adviezen, je bent gezellig en je hebt een positieve flow. Je weet zelf niet hoe goed je andere onderneemsters inspireert.

Cynthia van Godsdreamfactory:

Soms heb ik even je nodig, ik zit echt op een kantelpunt. Met jouw liefdevolle hulp kom ik tot een plan. Dankbaar dat ik je heb leren kennen!

Yes, ik wil graag gaan met die banaan!

Ga vooral niet met mij werken als je: Het oké vindt om te blijven aanmodderen. Je to do lijst net zo lang wilt laten blijven als je boodschappen briefje, die je maakt voor je verjaardag. Als je niet van actie, energie en klanten houdt. Als je het wel lekker vind om een beetje te klagen, aan te modderen, om te zien waar het schip strandt.

Maar ben je dit nog steeds aan het lezen en wordt er nu al een vuurtje aangewakkerd? Heb je zin om te knallen? Waar wacht je dan op? Er komt geen beter moment dan nú. Klik op onderstaande link, en gaan!