• Ontdek jouw goud
 • Advies? info@liefsvankarin.nl
 • Gaan met die banaan
 • Ontdek jouw goud
 • Advies? info@liefsvankarin.nl
 • Gaan met die banaan

Gaan met die banaan traject van 10 weken

Je bent een vrouwelijke ondernemer die weet wat ze wil. Je wilt nu echt serieus gaan ondernemen. Niet meer aan klooien met wat ooit begon als een hobby.

Je wilt nu wel eens weten wat jou anders maakt dan anderen? Soms staat het zweet nog wel is in je bilnaad als je je pitch moet doen..

Het kan je zomaar aanvliegen. Weer dat gevoel dat je niet weet wat je moet doen. Je ziet andere ondernemers het zo goed doen, de ene verkoop na de andere. En jij? Pfff, echt een feest is anders. Je wilt niet jaloers zijn, je had het je nog zo voorgenomen. Je gelooft ook echt wel dat je het kan. En het vuur in je brand nog steeds. Maar hoe dan? Hoe kan je jouw onderneming nu echt tot een succes maken?

Toen je begon met ondernemen nam je het besluit; ik doe het op mijn eigen manier. Dingen waar je nu mee rond kan lopen:

Je kan uren na denken over je aanbod. En er telkens aan sleutelen. Een les erbij, een extra coachcall, een workshop minder of extra. Welke prijzen moet ik vragen en bied ik niet teveel of te weinig aan? En als een klant niet koopt, ligt het dan aan mij?

Welke klant past er nu echt bij mij? Wie vind ik leuk en van wie krijg ik energie, en van wie gaan mijn haren letterlijk overeind staan?

Hoe zorg ik ervoor dat ik de juiste klanten aantrek? En hoe kan ik nu kiezen, ik wil niemand uitsluiten!

En hoe ga ik nu in de actie stand? Zorg ik er voor dat ik de juiste acties doet, niet uren verprutst met scrollen over social media. Maar echt gericht de taken gaat uitvoeren die mij uiteindelijk omzet opleveren?

Hoe zou het voor je zijn als je met zelfvertrouwen, een niet te stoppen drive, kennis en een plan jouw onderneming gaat runnen?

En hoe zou het zijn als je 100% achter je aanbod zou staan? Als je weet wat je waard bent en dit ook kan vertalen naar jouw leukste klant?

Hoe zou het voor je zijn als je gewoon aan het eind van de maand nog een grote bos bloemen kan kopen om je succes te vieren?

Hoe zou het voor je zijn als je je je moeder kan trakteren op een lunch en je kids kan meenemen naar de Efteling? En dan geen zware rugzak hoeft mee te nemen vol met drinken en bolletjes kaas, maar gewoon kan eten in het restaurant?

Hoe zou het voor je zijn als je vertrouwen hebt in de toekomst en weet wat je wanneer moet doen om meer klanten te bereiken?

Ik kan je helpen met de juiste stategie, acties en focus. Zodat jij jezelf kan laten zien met al het goud wat je in je hebt. Kom maar uit je schulp lieve vrouw. Vandaag is DE dag!

Klanten haken aan op jouw energie, unieke talenten, uitstraling en denkwijze. Dan is het jouw verantwoordelijkheid om te zorgen voor een onweerstaanbaar aanbod, een prachtige klantreis en echte verbinding.

Ik kan jou hier mee helpen door het traject; Gaan met die banaan.

Als je nu echt klaar bent met aanrommelen. Met af en toe een klant helpen. Met in je portemonnee kijken en regelmatig de bodem zien. Met twijfelen aan jezelf. Met uitleggen aan je moeder en de buurvrouw dat het nu eenmaal tijd kost om een goede onderneming te bouwen. Doe dan mee in april 2021.

Met welke onderwerpen gaan we aan de slag:

1. Je leukste klant (wie past er bij mij als klant)

2. Wat zijn jouw unieke verkooppunten (waar ben je gewon rete goed in)

3. Je aanbod (wat bied ik aan en op welke manier)

4. Hoe zorg ik ervoor dat ik met mijn potentiele klanten in contact kom?

5. Verkopen (zonder het als een vies woord te zien)

Als je deze dingen beheerst. Dan kan het feest beginnen!

Wat krijg je allemaal:

5 werkboeken met vragen en opdrachten via de mail.

5 x een masterclass met de groep.

Een besloten facebookgroep waar je kan overleggen met andere deelnemers en mij.

1 x vip sessie van 60 minuten zodat we jouw persoonlijke vraagstukken kunnen bespreken.

Onbeperkt mail contact voor al je vragen.

Ik fluit je terug als jij weer wilt sleutelen aan je aanbod.

Ik geef jou energie als je er door heen zit.

Ik geef jou echte tips hoe je met je klant om kunt gaan.

Ik ben jouw hulplijn als je het even niet meer weet

Ik ben jouw stok achter de deur als je weer een aantal smoesjes gaat gebruiken.

Ik ben jouw feedback en je motivator.

Kortom. Aan het eind van deze 3 maanden ben je fan van mij óf je bent me spuugzat :) . Onthoud 1 ding. Het enige wat ik voor ogen heb is dat jij op jouw manier je onderneming tot een succes zal maken.

Ik weet zeker dat dit gaat lukken. Alleen als jij eerlijk bent naar jezelf en naar mij. Als jij aan het roer wilt staan van jouw onderneming. Ik kan het niet voor je doen. Ik geef je wel de aai over je bol, of de schop onder je hol. Maar het is jouw feestje. Laten we gaan met die banaan!

Hoe ga ik te werk? Met veel energie, praktische tips, enthousiasme, gezelligheid en motivatie.

Maar zeker ook met veel gevoel, respect voor hoe jij bent. Ik wil je niks liever dan laten zien dat je goud waard bent. Dat is mijn missie. En die van jou?

Jouw investering voor dit traject is €597 excl btw. (het is mogelijk om na overleg in 2 termijnen te betalen, laat me dit gewoon even weten)

Als je het traject hebt doorlopen: Dan heb je een gedegen plan, je gelooft in je eigen aanbod en weet welke prijzen je mag vragen. En doet dat ook. Je weet met wie je wilt werken, waar jij je in onderscheid en hoe je jouw klanten kan aantrekken.

Je zit daardoor lekkerder in je vel, je bent gewoon een vrolijkere dame en je hebt meer rust. Omdat je met een plan en focus jouw onderneming runt.

Je hebt geleerd dat ondernemen alleen maar fijn is als je het doet op een manier die bij jou past. Bij jou, én de mensen die je lief zijn. Je leert stapje voor stapje jezelf te laten zien zoals je bent. Geen losse flodders meer. Maar doelgericht en met plezier ondernemen, daar gaan we voor.

Je moet vooral NIET met mij gaan werken als je:

 1. Van aanmodderen houdt
 2. Niks geeft om cadeautjes
 3. Je niet wilt dat mensen geraakt worden door jouw boodschap
 4. Je geen zin hebt om aan de slag te gaan met de opdrachten
 5. Je het wel oké vindt zoals het nu gaat
 6. Je het irritant vind als ik vrienden met je wordt op facebook
 7. Je nu al zeker weet dat ondernemen niet voor jou is weggelegd
 8. Je niet houdt van mijn blije hoofd en eeuwige enthousiasme (zonder tjakka's)

Dus wat zeg je ervan? Zullen we samen aan de slag gaan? Je leest dit niet voor niks namelijk helemaal tot het einde. Haal even adem, kijk in de spiegel. Je bent het waard. Ga ervoor!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust.