• Ontdek jouw goud
 • Advies? info@liefsvankarin.nl
 • Gaan met die banaan
 • Ontdek jouw goud
 • Advies? info@liefsvankarin.nl
 • Gaan met die banaan

Gaan met die banaan traject van 10 weken

Je bent een vrouwelijke ondernemer die nog mag starten of net gestart is. Allerlei vragen spoken er door je hoofd:

 • Wie is mijn leukste klant?
 • Waar ben ik goed in?
 • Wat mag ik aanbieden?
 • Hoe kan ik zichtbaar zijn?
 • Wie zit er eigenlijk op mij te wachten?

Een kladblok vol ideeën en een hoofd vol plannen.

Maar wat je in welke volgorde moet doen is je nog steeds niet duidelijk. Het ene moment barst je van de energie en het andere moment zakt de moed weer in je schoenen. Wat als het je niet gaat lukken? Wat als anderen er iets van vinden? En welke stap moet je als eerste zetten? En wat als je het niet kan?

Deze vragen en nog honderd anderen kunnen rond spoken in je hoofd. En je bent niet de enige die daar last van heeft. Ik zelf heb zo ook een hele tijd rond gelopen. Pas toen ik toe gaf dat ik wel wat hulp kon gebruiken, gingen er deuren voor me open waarvan ik niet eens wist dat ze op slot zaten. Pas toen kon ik echt beginnen met ondernemen. Wat een feest!

Gaan met die banaan!

In dit traject loods ik je door de belangrijkste vraagstukken heen van je onderneming. Met wie wil jij het allerliefste werken? En wat bied je aan? Waar liggen jouw kwaliteiten? En hoe ga je die verkopen?

Daarnaast zet ik je in de actie stand. Je gaat zichtbaar worden op een manier die bij jou past. En je gaat de eerste klanten maken. Ik geef je zelfvertrouwen en moedig je aan als je dat nodig hebt.

Soms krijg je een aai over je bol. En soms een schop onder je hol. Net wat jij op dat moment nodig hebt om stappen te zetten.

Altijd met liefde. Om het doel te behalen wat jij voor ogen hebt. Een onderneming runnen op jouw manier. Met jouw talent. En met lekker veel van mijn energie en kennis.

Zo ga jij een stevige basis neer zetten. Want die heb je nodig om te kunnen groeien. Als mens en als ondernemer.

Ik geloof dat jij gemaakt bent zoals je bedoeld bent. En ik geloof dat God een plan met jouw leven hebt. Laten we dat samen ontdekken.

Wat krijg je allemaal:

5 hoofdstukken met uitgebreide uitleg.

5 opdrachten.

1 x een vip sessie aan het begin van het traject om je doel te bepalen.

Per hoofdstuk de mogelijkheid om je vragen of dingen waar je tegen aan loopt te mailen.

Een checklist na 10 weken om te kijken waar je staat en of je je doel behaald hebt.

En niet te vergeten een welkoms cadeau ;)

Review Miranda Molenaar:

Karin is samen met mij op zoek gegaan naar mijn GOUD en zodra ik dat had gevonden, ging het als een speer. Ik had energie om aan de slag te gaan, om dingen te verzinnen en vooral, om te ontdekken dat mijn onderneming alles met mijzelf te maken had. Ik BEN mijn onderneming.

Het was soms dus ook best confronterend en ik heb best wel een traantje gelaten. Maar ook toen was Karin er voor mij. Ze geloofde in mij, ze zag wat ik in me had en langzaamaan kwam het vertrouwen in mezelf weer terug.

Ik bied nu moeiteloos nieuwe klanten mijn aanbod aan. Omdat ik erin geloof! Omdat ik weet dat het werkt.Ga dus niet met Karin in zee als je nog wat wilt blijven dobberen en jezelf niet bent van plan te laten zien. want jij zult zelf het werk moeten doen. Maar Karin begeleidt je daar ongelofelijk goed bij!

Review Jenneke de Roos:

Liefs van Karin heb ik leren kennen via Instagram. Daar begon het met de challenge uitstelleritis. Zo duidelijk, na het uitvoeren van de opdrachten had ik de basis hoe ik het uitstel gedrag beperkte.

Daar kwam het aanbod, peper in je business en gaan met die banaan. Dit is een periode van 10 weken. Wat heb ik veel geleerd en veel bereikt.

Zonder de positieve vibe van Karin had ik niet mijn challenge "je eerste stapjes" gemaakt. Door support van Karin en haar ideeën ben ik gekomen waar ik nu sta. Ik weet dat ik het zelf doe, haar energie heb ik nodig.

Sparren en ideeën uitwisselen met een serieuze toon en een gekke bek. Veel lol en plezier, heeft mij gebracht naar hier. Lieve Karin, ik hoop dat we nog vaker mogen samenwerken.

Praktisch:

Je kan met het programma beginnen wanneer jij wilt. Elke 2 weken kan je starten met een nieuw hoofdstuk. Ben je nog niet zover? Geeft niks, je mag het op je eigen tempo doen. Wel belangrijk om te weten is dat binnen die 10 weken je bij elk hoofdstuk een mail kan sturen met al je vragen en issues. Zodat ik met je mee kan denken en je kan supporten.

De hoofdstukken zijn als het volgt ingedeeld:

 1. Jouw unieke verkooppunten.
 2. Je leukste klant
 3. Het aanbod
 4. Zichtbaar zijn
 5. Verkopen

Bij elk hoofdstuk zit een video met uitleg en noem ik voorbeelden uit de praktijk. Zo onthoud je het beter en ga je er ook sneller mee aan de slag. Ik heb er het volste vertrouwen in dat jij de resultaten gaat halen die jij voor ogen hebt.

Hoe ga ik te werk?

Met veel energie, praktische tips, enthousiasme, gezelligheid en motivatie.

Maar zeker ook met veel gevoel, respect voor hoe jij bent. Ik wil je niks liever dan laten zien dat je goud waard bent. Dat is mijn missie. En die van jou?

Jouw investering voor dit traject is €597 excl btw. (het is mogelijk om na overleg in 2 termijnen te betalen, laat me dit gewoon even weten)

Als je het traject hebt doorlopen: Dan heb je een gedegen plan, je gelooft in je eigen aanbod en weet wat je te doen staat. Je hebt ontdekt met wie je wilt werken, waar jij je in onderscheid en hoe je jouw klanten kan aantrekken.

Je zit daardoor lekkerder in je vel, je hebt zin om te ondernemen en je hebt meer rust. Omdat je met een plan en focus jouw onderneming gaat runnen.

Je hebt geleerd dat ondernemen alleen maar fijn is als je het doet op een manier die bij jou past. Bij jou, én de mensen die je lief zijn. Je leert stapje voor stapje jezelf te laten zien zoals je bent. Geen losse flodders. Maar doelgericht en met plezier ondernemen, daar gaan we voor.

Je moet vooral NIET met mij gaan werken als je:

 1. Van aanmodderen houdt
 2. Niks geeft om cadeautjes
 3. Je niet wilt dat mensen geraakt worden door jouw boodschap
 4. Je geen zin hebt om aan de slag te gaan met de opdrachten
 5. Je het wel oké vindt zoals het nu gaat
 6. Je het irritant vind als ik vrienden met je wordt op facebook
 7. Je nu al zeker weet dat ondernemen niet voor jou is weggelegd
 8. Je niet houdt van mijn blije hoofd en eeuwige enthousiasme (zonder tjakka's)

Dus wat zeg je ervan? Zullen we samen aan de slag gaan? Je leest dit niet voor niks namelijk helemaal tot het einde. Haal even adem, kijk in de spiegel. Je bent het waard. Ga ervoor!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust.