• Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan
  • Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan
Karin belt

Gastblijheid..

Wat is echte gastblijheid oftewel gastvrijheid? Dat jij je klant ziet, hoort en het gevoel geeft dat hij er mag zijn. Dat je net even dat extra stapje zet. Dat je echt geïnteresseerd bent in zijn verhaal. Als je zo je klant helpt zul je dat terug zien en horen. Ambassadeurs en fans van jouw onderneming kun en wil je niet missen.

Karin:''Na 20 jaar ervaring in de detailhandel en een aantal jaren op kantoor. Na veel cursussen en trainingen op het gebied van klantcontact, extra verkoop, klachtenbehandeling, productpresentatie, leiding geven, marketing en van je klanten een fan maken weet ik hoe ik de klant kan en wil behandelen. Met al deze kennis weet ik zeker dat ik jou kan helpen om jou en je onderneming een stukje gastblijer te maken. Zullen we er samen voor gaan?''

Hoe kan ik jou helpen?

Ik verzorg workhops en trainingen op een locatie die goed bij jou en mij past. Allereerst ga ik graag met je in gesprek. Wat zijn de speerpunten van jou en je onderneming. Waar loop je tegen aan? Wat zijn de punten waarop je wil focussen? Wat gaat er goed, wat gaat er mis. Ik kan een mystery bezoek plannen en daar verslag van doen. Naar aanleiding van die uitkomst maak ik een training of eenmalige workshop op maat. Elke onderneming is anders, een andere visie, andere mindset en andere collega's. Punten die we kunnen behandelen zijn:

* Gastvrijheid

* Extra verkoop

* Klachten behandeling

* Sfeer onderling

* Product presentatie

* Marketing acties

* En nog veel meer zaken die komen kijken bij klantenbinding.

Ik vind het belangrijk dat de onderlinge sfeer goed is bij een training. Daar valt of staat het gewenste resultaat mee. Echt teamwork is belangrijk om de juiste resultaten te behalen. Het kan dan ook in combinatie gedaan worden met koken, een fotoshoot of een training door een personal trainer. Vraag naar de mogelijkheden, ik denk graag met je mee.

Zzper of free lancer:

Ook voor zzpers is het mogelijk om een training of worskshop op het gebied van klantenbinding en gastblijheid te volgen. Ik kan voor jou persoonlijk een training maken helemaal gericht op jou en je bedrijf. Ook is het een mooie gelegenheid om mij uit te nodigen bij je netwerkbijeenkomst, je ondernemersvereniging of Event.

Neem hier contact met me op. Ik zie er naar uit om je te ontmoeten.