• Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan
  • Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan

GOUD IN ALTENA

Op zaterdag 1 mei 2021 van 13.30 tot 17.00 uur zet 't Verlaat in Almkerk haar deuren open voor jong en oud. Er is van alles te beleven: Kraampjes, schminken, knutselen, eten en drinken, gratis workshops voor kinderen en volwassenen. Kortom een hele gezellige middag. Van harte welkom!

het Verlaat

Ik ben Karin Loeff en organiseren zit er bij mij van kleins af aan al in. Ik ben aan de ene kant moeder en vind het super leuk om samen met mijn kinderen iets te ondernemen in de buurt. Een middag waar vermaak is en voor iedereen wat wils. Vanuit die gedachte ben ik GOUD van Altena gaan organiseren.

Aan de andere kant ben ik ook ondernemer en vind ik het mooi om iedereen een kans te geven om zichzelf te laten zien. Er is zoveel moois te vinden in Altena. Echte pareltjes van ondernemers waar je het bestaan misschien niet eens van af weet. Zo geef ik hun de kans om te laten zien wat ze in huis hebben. Kom je kennis maken?

Informatie voor standhouders staat HIER

Wat is er allemaal te doen: (definitieve lijst volgt nog)

Er zullen ongeveer 25 ondernemers staan met kraampjes vol mooie producten. Zoals: Kleding, sieraden, thee, chocolade, cadeautjes, verzorgingsproducten, tassen, massage, zwangerschap cadeaus, accessoires, tekstborden enzv.

Voor de kinderen: Je kan je laten schminken, knutselen, een dans workshop volgen, mee doen met de kleurplaten actie, sterkste kind van Altena wedstrijd, sport workshop, wat lekkers eten en drinken, zelf je armbandje maken, mee dingen naar leuke prijzen bij de kinder loterij enzv.

Voor de volwassenen: Een workshop volgen met de onderwerpen: Uiterlijke verzorging, zelfvertrouwen, angst, gezonde voeding, meer bewegen, de sterkste man van Altena wedstrijd of zelf een sieraad maken en meer. Een professionele foto van jezelf of met je gezin laten maken. Mee dingen naar leuke prijzen bij de loterij. Lekker shoppen, bijkletsen en een wijntje of biertje drinken met elkaar.

De entree en alle workshops zijn gratis te volgen. We verwachten een grote opkomst dus wees er op tijd bij als je voorkeur uit gaat naar een bepaalde workshop. Aanmelden kan gewoon op de middag zelf. Maar vol is vol.

Het definitieve programma volgt zo snel mogelijk. Daar zullen alle workshops en tijden vermeld staan. Nog even geduld aub...

Volg de pagina: GOUD van Karin op facebook en blijf op de hoogte!

Informatie voor standhouders staat HIER

Heb je een vraag? Vul het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.