• Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan
  • Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan

Het fundament van je onderneming. Deel 1 van De gouden brug methode.

Je bent begonnen met ondernemen. Je hebt wat klanten, je bent aan het netwerken (op netwerkborrels, verjaardagen, bij vrienden en kennissen) Het gaat best aardig.

Toch twijfel je wel eens. Vooral als er iemand aan je vraagt wat jouw anders maakt dan al die anderen. Waarom zou ik bij jou moeten kopen? Dat is dé vraag waardoor het zweet in je bilnaad staat.

Misschien heb je wel van je hobby je werk gemaakt. Of je bent bij toeval in het ondernemerschap gerold. Het kan ook zomaar zijn dat je er jaren van gedroomd hebt en nu eindelijk de stap gezet hebt.

Maar hoe je ook ondernemer bent geworden. De basis van jouw onderneming ben jij. Jouw unieke talenten, jouw goud, jouw passie, kennis of denkwijze. En jij bent niet die ander. Jij bent waardevol op jouw manier. Jij hebt een verhaal. En dat verhaal is de reden dat mensen bij jou willen aanhaken. Bij jou willen zijn en van jou willen kopen.

Twijfels kunnen zomaar oplaaien. Twijfels over jezelf. Ben ik dan wel zo bijzonder? Wie zit er eigenlijk op mij te wachten? Wat nu als ik door de mand val en ze me toch niet zo goed vinden als ze dachten? Wat nu als ik faal?

Hoe zou het voor je zijn als je zou weten wat jouw goud is. Als je zou weten hoe je jouw unieke talenten in kunt zetten om je klanten zo goed mogelijk te helpen. En als je zonder schroom kiest voor ondernemen op jouw manier.

Lieve vrouw. Knoop het even in je oren vandaag. Jij bent het waard. Laat niemand jou vertellen dat je minder bent dan een ander. Of dat je niet kan bereiken wat je voor ogen hebt. Jij bent bijzonder. Je hebt een verhaal. Jij hebt goud in je waar je andere mee kan helpen. En ik weet zeker dat we dat samen kunnen (her)ontdekken.

Yes, ik wil graag mijn goud ontdekken

In deel 1 van de methode De gouden brug (je onderneming zo stevig als een brug) gaan we aan de slag met 3 belangrijke thema's. De fundering voor jouw bedrijf.

1. Jouw goud

2. Jouw waardes

3. Jouw usp's (unieke verkooppunten)

Hoe gaat het in zijn werk:

Als eerste hebben we het GOUD gesprek. Deze duurt ongeveer 2 uur. We duiken de diepte in. Wie ben je, wat heb je mee gemaakt als kind en hoe ben je opgegroeid. Ik schrijf met je mee en haal de rode draad uit jouw leven. Jouw verhaal, die je later in die week van me krijgt. Reacties van klanten over hun verhaal zijn overweldigend:

Daarna gaan we door middel van coachkaarten jouw talenten in beeld brengen. Jij zelf kiest wat er bij jou past. Wie je bent, welke eigenschappen bij jou horen. De vraag die erbij hoort, en die jij gaat invullen is: Hoe kun je met jouw eigenschappen je klanten het beste helpen? En jouw bedrijf runnen op jouw manier?

Na het GOUD gesprek krijg je 2 hoofdstukken huiswerk mee naar huis; Je gaat je waardes en je Usp's ontdekken. De kan je thuis in alle rust maken. Ook horen daar 2 video's bij. En niet te vergeten opdrachten zodat je meteen in de actie stand komt Als je met je huiswerk bezig bent en je komt er niet uit, mag je me altijd mailen met je vragen. Ik sta voor je klaar om je te helpen. We spreken een datum af en komen dan weer een uur online samen om het te bespreken. We maken samen een stappenplan hoe je nu echt verder kan gaan met ondernemen op jouw unieke manier.

Jouw investering, zodat jouw onderneming zo stevig staat als een brug is: €349 excl btw.

Yes, ik wil graag mijn goud ontdekken

Als je mij een beetje kent weet je dat ik vol energie zit en hoop ik dat je mijn blije hoofd kan waarderen. (anders wordt het een martelgang) Ik motiveer je om echt aan de slag te gaan. Ik tackel je smoesjes en denk met je mee.

Maar het is en blijft jouw feestje. Jij moet het doen, gaan geloven in je talenten, ze laten zien aan anderen en bepalen hoe je wilt ondernemen. Ik geloof dat jij dat kan, nu jij nog!

Resultaat na het kennen van je fundament? Je onderneming staat zo stevig als een brug. Hij kan tegen een stootje, tegen een storm en valt niet zomaar om. Met andere woorden: Je bent er klaar voor om te knallen. Met jouw prachtige talenten!

Yes, ik wil graag mijn goud ontdekken

Ben je aan het eind gekomen van deze pagina? Voel dan diep van binnen. Wil je jouw goud ontdekken? Ja of nee. Het antwoord weet je wel. Voel je ja? Waar wacht je dan op? Een beter moment dan nu is er niet. Ga ervoor, je bent het waard.

Wanneer je snel weg moet klikken: Als je niet van energie, enthousiasme, humor en gezelligheid houdt. En als je denkt dat je succesvol wordt als je achterover gaat hangen en kan relaxen. Sprookjes bestaan niet... O, en het helpt ook niet als je er niet voor 100% voor wilt gaan. Ik zeg het maar even.

Wil je dat wel? Dan zie ik je binnenkort.

Yes, ik wil graag mijn goud ontdekken

Nog een laatste belangrijke mededeling: Als je kiest voor dit traject, deel 1 van De gouden brug methode, heb je de mogelijkheid om ook gelijk deel 2 te boeken. Het tijdstip van beginnen is altijd in overleg. Je krijgt dan €150 korting. Zeker de moeite waard om over na te denken. Deze toffe actie wil ik je niet onthouden.

Als je nog vragen hebt, stel ze dan gerust.