• Ontdek jouw goud
 • Advies? info@liefsvankarin.nl
 • Gaan met die banaan
 • Ontdek jouw goud
 • Advies? info@liefsvankarin.nl
 • Gaan met die banaan

Inspiratie event: Jouw talent is waardevol!

Hoe kan ik mijn talenten in het dagelijkse leven inzetten voor God en Zijn koninkrijk?

Op het inspiratie event gaan we samen ontdekken en leren hoe we in het dagelijkse leven mogen omgaan met de talenten die Hij ons geeft.

Liefs van Karin

Ontstaan van het event:

Onder het wandelen borrelde er een idee op. Een event voor christelijke vrouwen. Vrouwen die midden in het leven staan en die zoeken naar Gods waarheid. In het kerkelijk leven is het 'makkelijk' om te dienen en je talenten te gebruiken. Maar hoe doe je dat in de wereld? In je onderneming, je werk en je gezin? Dat is best een uitdaging.

Deze dag is voor vrouwelijke ondernemers en voor ondernemende vrouwen. En ik denk zomaar dat jij er daar één van bent.

Wat gaaf dat God ook zorgt voor vrouwen die willen bijdragen. Sprekers op deze dag zijn:

Tessa van Olst

Tessa wordt sterk gedreven door haar passie om mensen te brengen in de waarheid. Meer dan 10 jaar geleden heeft ze zelf op bijzondere wijze ervaren hoe de enorme kracht van God door Zijn Liefde en Waarheid haar vrij zette van de leugens in haar denken en haar in overwinning op depressie bracht. Samen met haar voorliefde voor Gods Woord, haar achtergrond in de gezondheidswetenschappen en passie voor de werking van het brein, combineert ze veel van haar kennis en ervaring om mensen te helpen, vanuit Gods hart en liefde.

Tessa zal ons mee nemen in de gelijkenis van de talenten. Het wordt een interactieve workshop zodat je ook zelf aan de slag gaat. En je ontdekt hoe jij jouw talent kan inzetten.

www.tessavanolst.com

Willemijn van Wanrooij

Willemijn is sinds 2012 eigenaar van Natuurlijk balans administratie. Waarin ze ondernemers helpt met boekhouden en advies geeft over een gezond financieel bedrijf. Daarnaast heeft ze de onderneming Natuurlijk met God ondernemen opgericht waarin ze vrouwelijke ondernemers meeneemt in goed rentmeesterschap en alles wat daar bij komt kijken. Ze heeft een bewogen leven achter de rug en God is bijzondere wegen met haar gegaan. Een vrouw vol kennis van Gods woord en passie voor Zijn liefde

Willemijn zal ons vanuit een ander perspectief naar de gelijkenis van de talenten laten kijken. Hoe kun jij je talenten in de vorm van je geld inzetten om anderen tot zegen te zijn. Goed rentmeesterschap is een opdracht van God om te zaaien in Zijn koninkrijk.

www.natuurlijkbalans.info

Gratis deelname:

We kregen het op ons hart om de tickets gratis weg te geven. Geld mag geen belemmering zijn om te ontdekken hoe jij jouw gaven kan gebruiken in deze wereld.

Een vrijwillige bijdrage is natuurlijk wel van harte welkom dit kan ook op rekening nr: NL69KNAB 0500 1166 95, ten name van Liefs van Karin met in de omschrijving: Zaaien. Ook zullen we met een collecte rond gaan op het event. Dankjewel alvast!

Ja ik ben er bij en geef me op:

Locatie:

NGK kerk, Waardhuizen 24, 4287LS Waardhuizen (Noord Brabant)

Datum:

Zaterdag 15 januari van 9:30 tot 15:00 uur.

We werken niet met een QR code, we zullen wel rekening houden met 1,5 meter afstand als dat nodig is.

Aanmelden:

Aanmelden is verplicht zodat we goed kunnen voorbereiden. Meld je je wel aan, maar kom je niet, dan brengen we achteraf €15 in rekening voor de onkosten.

Je gaat naar huis met:

 • Praktische tips om jouw talent te gebruiken in de praktijk
 • Mooie nieuwe contacten met christen vrouwen
 • Kennis over Gods woord wat Hij van jou vraagt in het dagelijkse leven
 • De zegen over je werk in de maatschappij
 • Herkenning in verhalen van anderen
 • Ideeën hoe jij kan zaaien, groeien en oogsten
 • Nieuwe energie om je licht te laten schijnen
 • Een glimlach door de sfeer van de dag
 • En een goodiebag :)

In de lunchpauze zal stichting Soap for Hope, zeep cadeaus verkopen voor een kinderdorp in Ethiopië. Alle winst gaat naar deze mensen die het zo hard nodig hebben. Neem een kijkje op de website: Soap for Hope en laat je verrassen door de diversiteit van mooie producten.

Wie is Karin?

Ik vroeg me een aantal jaren geleden af: Is dit het nu in het leven? Zelf zag ik mijn talenten niet maar God liet me meer en meer zien wat hij in me gelegd heeft toen hij mij geschapen heeft. Ik voel me rijk gezegend met mijn man en 3 kinderen. En help met veel enthousiasme ondernemers aan meer blije klanten.

Ook ik heb zo mijn struggles en dilemma' s in het leven die ik probeer op te lossen. En kan me druk maken om van alles en nog wat. Om er telkens weer achter te komen dat ik het niet alleen kan en hoeft te doen. Maar dat God mijn leidsman is, Jezus mijn verlosser en de Heilige geest veel werk te doen heeft in mijn hart. Elke dag is het een uitdaging om mijn talenten in te zetten zodat God alle eer krijgt. Graag verbind ik met jou zodat jij ook weet: Je staat er nooit alleen voor.

Ik zie er naar uit om je te ontmoeten, van harte welkom!

Geef je hier op:

Meest gestelde vragen:

Wat zijn de kosten voor een ticket?

Je ticket is helemaal gratis, tenzij je je wel opgeeft en niet op komt dagen. Dan sturen wij een factuur van €15 voor de gemaakte kosten.

Waarom wordt er om een vrijwillige bijdrage gevraagd?

Omdat we onkosten maken zoals lunch, koffie en thee, materiaal, sprekers en muziek.

Is het aan één bepaalde kerk gebonden?

Nee, het is een interkerkelijk event. We huren alleen het gebouw van de NGK. Iedereen is welkom.

Hoeveel personen komen er ongeveer?

We gaan van ongeveer 50 vrouwen uit. Dat wordt een mooi club bij elkaar.

Is het voor elke vrouw geschikt?

Het is voor vrouwen die met God willen ondernemen in werk, business, gezin of maatschappij.

Is er een QR code nodig?

Nee, Heb je gezondheids- klachten neem dan even contact op zodat we kunnen overleggen wat wijsheid is.