• Ontdek jouw goud
 • Advies? info@liefsvankarin.nl
 • Brievenbuspakket €3,95 en postpakket €6,95
 • Makkelijk betalen via Ideal
 • Ontdek jouw goud
 • Advies? info@liefsvankarin.nl
 • Brievenbuspakket €3,95 en postpakket €6,95
 • Makkelijk betalen via Ideal

Je onderneming zo stevig als een brug.

Een brug die niet zomaar omver waait, die stevig staat, en waar veel mensen over heen gaan van A naar B. En zonder die brug komen ze niet bij de overkant. Zo'n onderneming zou prachtig zijn toch?

Als jij dit leest voelt jouw onderneming waarschijnlijk niet als een brug. Maar meer als een loopplank over een sloot die nog wat wiebelt. Zou het lukken of niet is daarbij de vraag?

Met een plof ga je op de bank zitten. Het was weer rennen en vliegen vandaag. Je hebt het best druk eigenlijk. Een hele to do lijst met uitvoerende taken. Je bent elke dag bezig met:

 • zichtbaar zijn
 • plannen
 • klanten krijgen
 • nog meer zichtbaar zijn
 • geld verdienen
 • het proberen leuk te hebben
 • netwerken
 • nieuwe acties verzinnen
 • alles in goede banen leiden
 • je gezin tevreden houden

Maar aan het eind van de dag heb je nog steeds dat knagende gevoel dat er al een tijdje zit. Je ziet zoveel andere ondernemers die het veel beter doen. Je wilt het niet, maar je bent soms toch jaloers. De klanten die je hebt help je echt wel met plezier, maar je vraagt je toch af; is dit het nou? Is dit het feest van ondernemen?

Toen je begon met ondernemen nam je het besluit; ik doe het op mijn eigen manier. Maar ondertussen pas jij je aan als jouw klant de afspraak wilt verzetten, vraag je je af of je aanbod wel goed genoeg is, ga je niet juichen van je omzet en voel je aan alles dat het beter kan. Dat er meer in je zit dan er nu uitkomt.

En toch.. steek je je kop in het zand. Ga je verder zonder echt te genieten van het ondernemerschap. Op een dag is het te laat en kun je alleen maar spijt hebben van het gene dat je niet gedaan hebt. En dat is: Jezelf laten zien.

Misschien is je wel geleerd dat je maar gewoon moet doen, dat het voor jullie soort mensen niet is weggelegd om succesvol te zijn. Dat je je kop niet boven het maaiveld uit moet steken. En dat je tevreden moet zijn met wat je hebt.

Misschien heb je helemaal geen diploma's. Vraag je je af wie je nu eigenlijk bent. En kan je je niet voorstellen dat je elke dag met plezier aan het werk zou gaan. En a helemaal niet dat je moeiteloos je dienst of product gaat verkopen.

Misschien zijn er mensen in je omgeving die jou naar beneden hebben gehaald of nog steeds doen. Die jou het niet gunnen om echt te gaan doen wat bij je past. Die commentaar leveren en over je praten.

Misschien zie jij zelf niet wat je waard bent. Heb jij niet door dat hoe je bent, goed genoeg is. Dat je met de juiste stappen, acties, plannen en drijfveren het verschil kan maken in het leven van een ander en van jezelf.

Hoe zou het voor je zijn als je met zelfvertrouwen, een niet te stoppen drive, kennis en een plan jouw onderneming gaat runnen?

En hoe zou het zijn als je 100% achter je aanbod en jezelf zou staan? Als je weet wat je waard bent en dit ook durft uit te spreken?

Lieve vrouw, knoop dit in je oren. Jij bent het waard! Laat niemand jou vertellen dat je niet goed genoeg bent, je bent gemaakt met unieke talenten, kwaliteiten, eigenschappen en karaktertrekken. Je hebt een hele rugzak met ervaring en kennis. Je hebt geleerd door ervaringen en situaties. Jij bent jij. En zo is er maar 1.

Ik kan jou helpen door het traject; Je onderneming zo stevig als een brug. Daarin gaan we aan de slag met 6 onmisbare onderwerpen.

De eerst 3 onderwerpen zijn de pilaren die onder water staan. Een ander ziet ze niet maar ze zijn het aller belangrijkst. Zonder deze 3 pilaren hangt je brug scheef of stort het uiteindelijk in. Dit is het fundament van jouw onderneming:

1. Jouw goud (wie ben ik en wat kan ik)

2. Jouw waardes (hoe wil ik ondernemen)

3. Jouw unieke verkooppunten (hoe vertaal je jouw goud naar de klant)

Als het fundament staat gaan we verder met:

4. Je leukste klant (wie past er bij mij als klant)

5. Je aanbod (wat bied ik aan en op welke manier)

6. Plan van aanpak (hoe ga ik ervoor zorgen dat het plan lukt)

Praktische informatie: Het eerste gesprek gaat over jouw goud. We plannen daar 1,5 uur voor in. Deze doen we online of offline. Jij vertelt jouw verhaal, ik schrijf met je mee en haal de rode draad eruit. Dit zijn prachtig gesprekken, met emotie, kippenvel en gouden randjes. Zo word je bewust van jouw goud.

Bij de hoofdstukken 2 t/m 5 krijg je een werkboek, video's en opdrachten. Je gaat er zelf mee aan de slag en je kan mij altijd vragen stellen via de mail. We plannen na elk hoofdstuk een half uur samen online in om het door te spreken, je vragen te beantwoorden en de puntjes op de i te zetten. En als je mij een beetje kent weet je dat ik je achtervolg met nog veel meer tips, ideeën, appjes en informatie.

Bij hoofdstuk 6 plannen we een uur in en gaan we samen een plan maken waar jij de eerste maanden mee vooruit kan.

Ook niet onbelangrijk: Ik maak graag reclame voor je. Je komt in mijn rijtje van GOUDEN dames op Instagram en Facebook. En zodra het kan, zal ik niet laten om jouw naam te noemen bij potentiële klanten.

Hoe ga ik te werk? Met veel energie, praktische tips, enthousiasme, gezelligheid en motivatie.

Maar zeker ook met veel gevoel, respect voor hoe jij bent. Ik wil je niks liever dan laten zien dat je goud waard bent. Dat is mijn missie. En die van jou?

Jouw investering voor dit traject is €797 excl btw. (het is mogelijk om na overleg in termijnen te betalen)

Als je het traject hebt doorlopen weet je wat jouw unieke talenten en jouw gouden eigenschappen zijn. Je weet dan met wie en wanneer je wilt werken. Dan heb je een prachtig aanbod, en kun je dat aanbieden aan de leukste klanten. Je hebt je pitch klaar zodat je deze ook echt kunt vertellen, zonder het schaamrood op je kaken. Je hebt geleerd dat ondernemen alleen maar fijn is als je het doet op een manier die bij jou past. Bij jou, én de mensen die je lief zijn. Je leert stapje voor stapje jezelf te laten zien zoals je bent.

Je moet vooral NIET met mij gaan werken als je:

 1. Van aanmodderen houdt
 2. Niks geeft om cadeautjes
 3. Je niet wilt dat mensen geraakt worden door jouw boodschap
 4. Je geen zin hebt om aan de slag te gaan met de opdrachten
 5. Je het wel oké vindt zoals het nu gaat
 6. Je het irritant vind als ik vrienden met je wordt op facebook
 7. Je nu al zeker weet dat ondernemen niet voor jou is weggelegd
 8. Je niet houdt van mijn blije hoofd en eeuwige enthousiasme (zonder tjakka's)

Dus wat zeg je ervan? zullen we samen aan de slag gaan? Je leest dit niet voor niks namelijk helemaal tot het einde. Haal even adem, kijk in de spiegel. Je bent het waard. Ga ervoor!

Laat je naam en mailadres achter en ik neem binnen 48 uur contact met je op.