• Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan
  • Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan

Koken, ik vond er niks aan..

Totdat ik mezelf ben gaan verdiepen in lekker en gezond eten. Na de studie 'gezonde voeding' en een cursus 'suikervrij' eten was dat wel anders. Ik kwam erachter dat koken super leuk is, ontspannend en dat er zoveel meer mogelijk is dan ik altijd gedacht heb.

Ondertussen heb ik meer dan 25 kookworkshops gegeven met veel plezier en gezelligheid.

Elise Sonneveld heeft Gelukkig liefs van Karin beoordeeld:

''Superleuke kookworkshop gehad waar echt iedereen thuis mee aan de slag kan. Heerlijke gerechten, makkelijke ingrediënten en gewoon gezellig om ervaringen te delen! Ik ben fan van je Karin''

Kook en kennis workshop. Nieuwe datum volgt nog, stuur een mail naar info@liefsvankarin.nl dan houden we je op de hoogte.

Op woensdag avond 19 februari was de de kook en kennis workshop.

Samen met Marjolein van 'Food to be good' en Karin Loeff van 'Liefs van Karin' gaan we heerlijke gerechten koken van de methode "Fit en slank".

Fit en slank is ontstaan omdat veel mensen gewicht willen kwijt raken maar dat vaak op een verkeerde en tijdelijke manier doen. Zodat het welbekende jo-jo effect ontstaat. Bij 'fit en slank' pas je je levenswijze aan en leer je anders eten. De meest gehoorde reactie is: ''Mag ik zoveel eten? Dat is veel meer dan dat ik normaal doe!'' Niet minder eten maar anders eten. Er is zoveel mogelijk met gezonde voeding, veel meer dan je denkt.

Marjolein is voedingsdeskundige en sportcoach. Zij gaat uitleg geven over hoe je nu eigenlijk etiketten moet lezen, waarom zonder pakjes en zakjes koken zo belangrijk is en hoe je zo gewoon mogelijk toch lekker en gezond kunt eten.

Karin duikt met jou de keuken in en samen maken we heerlijke gerechten die je ook thuis makkelijk kunt maken. We werken veel met verse groente, en vis, kip of rund.

We verdelen de groep in twee kleinere groepjes. We werken met groepen van 6 t/m 12 personen. Groep 1 zal de eerste 2 gerechten koken en dan zal groep 2 aan de slag gaan met de theorie. Daarna eten we samen de gemaakte gerechten. Uiteraard draaien we het ook weer om. Dus in totaal maken we 4 of 5 gerechten. Zo leer je anders naar eten te kijken, te proeven, te combineren en heb je een basis waar je zelf mee verder kan.

* Van 18.30 tot 21.30 uur

* Inclusief thee en fruitwater

* Locatie: kookstudio 'Zoet Zout Zijn' Hoekje 4 in Almkerk

* Alle recepten en informatie krijg je mee naar huis. Inclusief een leuk cadeautje!

* Prijs: €65. Doe je mee met de 'fit en slank' methode bij Marjolein dan krijg je €10 korting. (Stuur dan een appje naar 0613814200 en ik stuur je de kortingscode)

* Na betaling is je reservering definitief.

lekker eten
puntparika's

Heb je een gezellige groep bij elkaar met wie je graag wilt koken? Dat kan ook. Ik hoor het graag, dan plannen we een datum en maken we er een mooie avond van. Neem hier contact met mij op.

Bovenstaande foto's zijn gemaakt door Bouwina Kant Fotografie.