• Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan
  • Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan

Netwerken in Altena GRATIS:

In een ontspannen sfeer met elkaar kennis maken, nieuwe (potentiële) klanten ontmoeten, je netwerk uitbreiden en samenwerkingen starten.

Datums:

  • 10 februari van 9:30 tot 11:30 uur
  • 12 mei van 19:30 tot 21:30/22:00 uur
  • 6 september van 13:00 tot 15:00 uur

Wie kan je verwachten?

Ondernemers, zowel mannen als vrouwen, uit Altena maar ook van daarbuiten. Uit heel verschillende branches en richtingen. Van jong tot oud en van (bijna) startend tot doorgewinterde ondernemers.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je wordt ontvangen en welkom geheten. Daarna volgt er een speeddate van een half uur en koppel ik je aan een leuke ondernemer. Zo kan je 1 op 1 kennis maken en voorkom je ongemakkelijke situaties waarin je in het begin niet weet bij wie je moet gaan staan of wat je moet zeggen.

Wat neem je mee?

Je glimlach is eigenlijk voldoende maar een visitekaartje, of iets wat je kunt uitdelen waar je naam op staat, is een mooie aanvulling.

Verbinden

Luisteren

Ontmoeten

Praktische informatie:

Je investering is €0. Een ticket is gratis. Aan het eind van de netwerkbijeenkomst mag je een vrijwillige bijdrage leveren. Dit kan contant, dmv een tikkie of een factuur. Je krijgt koffie of thee, iets lekkers, een gezellige omgeving en de mogelijkheid om jezelf en je onderneming te laten zien aan heel veel nieuwe mensen.

Adres: Gewoon Ploon , Hoogstraat 19A in Woudrichem.

Telefoonnummer Karin: 0613814200

Waarom zou je netwerken?

Netwerken is een ontspannen manier om nieuwe mensen te ontmoeten. En het is de bedoeling dat je op een netwerkbijeenkomst met mininmaal één leuke afspraak de deur uit gaat om op een later moment nader kennis te maken.

Het kan zijn dat je een nieuwe klant leert kennen, iemand met wie je gaat samenwerken of iemand die weer iemand kent waar je mee in contact wilt komen.

Netwerkbijeenkomsten georganiseerd door Liefs van karin staan er om bekend dat ze laagdrempelig en gezellig zijn. Wees gewoon jezelf, dat is meer dan genoeg!

Geef je hieronder op voor één van de gezelligste netwerken van Altena:

Ik heb me aangemeld maar kan toch niet komen:

Dat kan gebeuren, meld je dan even af via de mail of app en je krijgt de mogelijkheid om de eerst volgende keer weer aan te sluiten.

Ik vind het spannend om te komen en weet niet wat ik moet zeggen:

Herkenbaar en begrijpelijk. Weet dat je daar niet alleen in bent. Meldt het mij even zodat ik je op kan vangen als je komt en kan voorstellen aan een leuke ondernemer.

Ik wil graag in contact komen met een bepaald bedrijf of persoon:

Grote kans dat ik iemand ken die jij nodig hebt. Laat het me weten en ik ga kijken of ik een toffe match voor je kan vinden.