• Ontdek jouw goud
  • Sparren? App 0613814200
  • Brievenbuspakket €3,95 en postpakket €6,95
  • Makkelijk betalen via Ideal
  • Ontdek jouw goud
  • Sparren? App 0613814200
  • Brievenbuspakket €3,95 en postpakket €6,95
  • Makkelijk betalen via Ideal

Ontdek jouw goud!

Voordat jij in actie komt is het belangrijk om te weten wie jij bent. Wat is jouw verhaal? Wat vind jij belangrijk? Waar kom je vandaan? Waarom doe je wat je doet? Wat zijn jouw talenten? Wat zijn jouw waardes? Hoe wil je ondernemen?

Vind jij het ook lastig om nu echt goed te verwoorden wat jou bijzonder maakt? Je kan het gevoel hebben dat jouw verhaal niet belangrijk is. Of je weet niet goed wat je moet vertellen. Het kan soms pijnlijk zijn, of juist niet interessant genoeg voor jouw gevoel. Je kan je afvragen; wie ben ik nu? Wat heb ik te bieden? Er zijn al zoveel andere die hetzelfde doen als mij..

Het is jouw verhaal dat telt, dat jij zelf moet kennen en jouw klanten voordat je in actie kan komen. Pas als jij weet wat je te bieden hebt, wat jij belangrijk vind, wat jouw waardes zijn. Pas als jij jezelf het waard vind om je te laten zien met jouw unieke verhaal kan jij gaan stralen. Kan je echt doen waar je goed in bent. En kan je echt in actie komen.

Hoe zou het zijn als jij heel goed wat jouw goud is? Wat jou uniek maakt? Als je weet waarom en hoe klanten bij jou het beste resultaat gaan halen? Als je stevig in je schoenen staat en met zelfvertrouwen kan zeggen: Dit ben ik. Dit is mijn talent. En hier kan ik jou bij helpen.

Boek hier jouw 'ontdek jouw goud' gesprek.

Ik weet zeker dat jij talent hebt. Dat jij goud in je hebt. Je mag het zelf nog gaan zien.

Ik heb er zelf ook naar gezocht. En wat is het heerlijk dat ik bij mezelf heb gezien wat mijn goud is. Ik kan jou daar ook bij helpen.

Ik luister naar jou. Ik wil weten wie jij bent, wat je plannen zijn, hoe jij wilt ondernemen en waar je goed in bent. Met mijn ervaring weet ik de juiste vragen te stellen. Ik ga je niet interviewen maar praat met je net alsof je met je vriendin aan de thee zit bij te kletsen. (zo vertelde een klant mij) Iedereen heeft talenten gekregen om mee te werken. En iedereen heeft een verhaal. Jij, en ik ook. Lees hier mijn verhaal.

Hoe gaat het in zijn werk?

We plannen een uur in en spreken af online of offline. Ondertussen schrijf ik mee als jij vertelt. Denk je dat je niet veel te vertellen hebt? Dat komt goed, dan ken je mij nog niet ;) Samen ontdekken we jouw talent, jouw goud. De kern van jouw onderneming. Daarna ga ik aan de wandel, nadenken over jouw verhaal, jouw woorden op me in laten werken. En dan schrijf ik jouw verhaal. Ik stuur het naar je op. En ontvang graag jouw reactie!

Wat heb je eraan dat je weet wat jouw goud is? En dat jouw verhaal nu op papier staat?

Voordat je in de actie stand kan gaan staan, voordat je energie stopt in dingen die niet belangrijk zijn, voordat je diensten of producten gaat aanbieden die wel of niet bij je passen. Is het aller belangrijkste om te weten wie jij bent. Je zal ontdekken dat je meer zelfvertrouwen krijgt, gaat geloven in je eigen kunnen, sneller actie neemt en lekkerder in je vel zit.

Jouw verhaal die ik voor je schrijf kan je gebruiken voor je social media, je website of gewoon voor jezelf. Hieronder een aantal reviews van dames die ik al geholpen heb. Super bijzonder om dit te mogen doen.

Boek hier jouw 'ontdek jouw goud' gesprek.

Wat is jouw investering?

Jouw verhaal kost je 1 uur van je tijd en maar €65. Waarom zo'n lage prijs? Omdat ik jou de kans wil geven om jezelf en mij beter te leren kennen. Mijn missie is om jou in actie te zetten, jouw je eigen goud te laten ontdekken en jou te motiveren om er vol voor te gaan. Op jouw eigen unieke manier. Ik zie er naar uit om je te leren kennen.

Ps: Had ik al gezegd dat ik er van houd om cadeautjes weg te geven? Nee? Dat merk je vanzelf dan.. Laten we jouw verhaal de wereld in sturen!

Boek hier jouw 'ontdek jouw goud' gesprek.

Heb je nog vragen? Stel ze maar, welkom!