• Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan
  • Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan

Ontdek jouw GOUD!

GOUD? Hoezo GOUD? Ik ben gewoon ik. Zo bijzonder is het niet wat ik doe hoor. Dat kunnen er wel meer. Toevallig heb ik er mijn onderneming van gemaakt. Ik speciaal? Nee joh. Dat valt reuze mee.

Wat mij uniek maakt? Ik zou het niet weten.

Je kan zomaar de vraag krijgen: Wat is jouw specialiteit? En daar sta je dan met je mond vol tanden.

En natuurlijk heb je daar een goede reden voor: Ik ben niet arrogant, ik vind het zo stom om over mezelf te zeggen waar ik goed in ben. Wat zullen ze dan wel niet van me denken? Ik ga toch niet opnoemen waar ik in uit blink.. En dat begrijp ik als geen ander. Ik heb dat zelf namelijk heel lang geroepen.

De vraag is alleen aan jou: Wéét jij eigenlijk wel waar jij in uit blinkt? Weet jij wat jou bijzonder maakt. Wat is dat unieke talent dat je hebt gekregen bij je geboorte. En wat je verder ontwikkeld hebt in de loop der jaren. Of wat je weg gestopt hebt omdat anderen het maar gek vonden. Misschien ben je gaan geloven dat je helemaal niet van jezelf mag zeggen waar je goed in bent.

Omdat er tegen je werd gezegd: Doe maar normaal. Je hoeft echt je hoofd niet boven het maaiveld uit te steken. Jij bent niet bijzonderder dan een ander. Zo belangrijk ben je nu ook weer niet.

Yes ik ga mijn GOUD vinden

En dat is nu net wat ik geloof. Dat jij WEL bijzonder bent. Dat je gemaakt bent met al je unieke talenten. Dat je op de wereld bent gekomen zoals je bent. Dat je GOUD waard bent.

En dat jouw GOUD ervoor zorgt dat jij de klanten aan trekt die bij jou passen. Dat jij anderen kan helpen, juist omdat wat jij doet anders is dan wat een ander doet.

Hoe zou het voor je zijn als je zou weten wát nu eigenlijk het gene is waar je leuke klanten mee aan trekt?

Wat als je zeker zou weten dat je geen extra kennis meer nodig hebt, en dat het genoeg is wat je nu weet en wie je nu bent?

Hoe zou het voelen om niet meer bang te zijn om je zelf te laten zien omdat je weet wat jou bijzonder maakt?

In mijn mini-training: Ontdek jouw GOUD! Kom je erachter wat jou bijzonder maakt.

Je krijgt een werkboek via de mail met praktische en duidelijke vragen.

Te maken op het tijdstip wat voor jou uit komt. (dus gewoon als de kids slapen, of je je even terug trekt met de deur op slot :))

Het gaat je helpen om meer zelfvertrouwen en inzicht te krijgen.

Geschikt voor starters maar ook voor degene die al even onderweg zijn.

Yes ik doe mee!

Wat nu als je niet meer hoeft te zoeken naar HET perfecte idee? Als je niet meer steeds je aanbod hoeft aan te passen. Als je niet meer naar anderen gaat kijken om daar vervolgens weer onzeker van te worden.

Ik ga jou laten ontdekken dat het genoeg is om jezelf te zijn. Jouw GOUD hoef je niet overnieuw uit te vinden. Je hebt het al in je. Je moet alleen even weten wáár het zit. En dan kan, ook jij, ondernemen op jouw manier. En zonder het zweet in je bilnaad je aanbod doen aan je leukste klanten. Doen waarvoor jij hier op deze aardbol rond loopt.

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Deze is €27.

En je krijgt er ook nog is een super bonus bij:

Je krijgt persoonlijke feedback en concrete tips op jouw gemaakte werkboek. Zodat je ook daadwerkelijk jouw GOUD kan inzetten om meer klanten aan te trekken. Ter waarde van €45.

Mooie vrouw

Laat jezelf zien

Je bent het waard

Geef jezelf hier op. En je krijgt binnen 48 uur de mini-training toe gestuurd.

Geef je op. Gun het jezelf. En ga ontdekken waar jouw GOUD zit, topper!

Yes ik ga mijn GOUD vinden

Heb je nog vragen? Stel ze hieronder. Liefs van Karin