• Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan
  • Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan

Ik lig languit op de bank. En aan mijn voeten pronken prachtige blauwe sokken met gele bananen erop..

En niet alleen bij mij zelf. Maar ook bij een aantal van mijn klanten zaten deze in de brievenbus, cadeautje van mij. Een vaste uitspraak van mij is dan ook: Gaan met die banaan!

Ik hou er van. Opvallen, cadeaus weg geven, aandacht schenken en echte waarde leveren. Zodat de dag van mijn klant een stukje mooier wordt. En die van mij ook. Want geven maakt rijk. Omdat ik geloof dat ik gezegend wordt en meer dan genoeg heb om vanuit te delen. God gelooft in mij. En ik in Hem.

Ik ben Karin Loeff en woon in Waardhuizen. Een klein dorpje in Noord-Brabant. Hier geniet ik van mijn man, 3 kids, een hond en een kat. O ja, ook van onze kippen. Althans van hun eieren :) Ik vind het heerlijk om te wandelen door de polder, een zak paaseitjes sla ik nooit af, vooral de pure variant niet. En ik sta regelmatig dansend achter mijn pannen om lekker te koken.

1 keer in de maand ben ik niet te genieten, en moet je me gewoon even met rust laten. Maar verder ben ik vooral enthousiast, zit ik vol met ideeën en vind ik het heerlijk om ondernemers advies te geven over klantgerichte communicatie.

Blije Karin

Ik heb 20 jaar bij een prachtig bakkers bedrijf gewerkt. Waar ik getraind ben tot een klantgerichte ondernemer. De klant echt zien is heel iets anders dan je product verkopen. De klant echt horen is heel iets anders dan vertellen wat je in de aanbieding hebt.

En waarde leveren gaat heel wat verder dan de deur open houden als ze je winkel uit stappen. Hoewel dat al een goed begin is.

Sinds 2016 ben ik ook online aan de slag gegaan. En ik blijf het een prachtig vak vinden. Want dat is het, een vak. En iedereen kan het leren. Als je met je hart je onderneming runt, jezelf bent, en je talent gebruikt om de ander te helpen. Dan maak jij het verschil. Dan maak ook jij jouw klant tot fan.

Wil jij dat ik bij jou, online of offline, kom mystery shoppen. En door de ogen van jouw klant naar je onderneming kijk? Check hier wat ik voor jou kan betekenen. En jij voor mij.

Liefs van Karin

Ps: Check hieronder nog even het bewijs van de bananen sokken!

Tom en Karin
KIDS