• Ontdek jouw goud
 • Advies? info@liefsvankarin.nl
 • Gaan met die banaan
 • Ontdek jouw goud
 • Advies? info@liefsvankarin.nl
 • Gaan met die banaan

'Peper in je business' Event

Een dag vol inspiratie, kennis, netwerken, sparring-sessies en groei.

Zodat je naar huis gaat met nieuwe ideeën, contacten, een strategie die je kan gaan toepassen, mooie eye openers en veel energie om aan je business te werken.

Het peper in je business event wil je niet missen want:

Janine, Ambassadeur van het jaar 2021 van Profit First komt een mastterclass geven!

Janine van Koken met cijfers is een ondernemende vrouw die haar skills in haar vakgebied tot een hoog niveau heeft verheven. Oftewel, ze is gewoon rete goed in haar vak. En neemt elke ondernemer serieus.

Daarnaast is ze een lieve vrouw met het hart op de goede plek.

YESS IK BEN ERBIJ!

Profit first:

Voor wie de profit first methode niet kent: Het is een manier om je omzet elke maand goed te verdelen. Zodat je vanaf het eerste begin winst maakt, spaart voor investeringen en meteen geld apart zet voor de belastingdienst. Je komt dan aan het eind van het jaar niet voor een vervelende kostenpost te staan maar hebt dit al voorzien. En je weet wanneer en hoeveel je kan investeren. En dat geeft rust. En gaat het iets minder goed in je onderneming? Dan heb je een buffer opgebouwd. Dus geen paniek in de tent.

Dit is niet alleen voor grote bedrijven geschikt. Maar ook als kleinere ondernemer juist heel goed om hier mee bezig te zijn. Zo kun je van elk tientje dat je omzet al een klein bedrag in verschillende potjes verdelen.

Maak jij al je omzet nu op aan loon of investeringen? Of is je administratie maar een rommeltje en doe je gewoon maar wat? Dan is deze masterclass zeer geschikt voor jou!

Peper en goud

Die combinatie.. pittig en toch liefdevol. Kun je van mij verwachten in de workshop: 'Peper in je business'

Een bekende zin van mij is: Jij bent GOUD waard. En dat geloof ik vanuit elke vezel in mijn lichaam. Dat is het eerste wat ik jou ga meegeven.

Het tweede daarna is net zo belangrijk. Als je een succesvolle onderneming wilt runnen heb je af en toe wat peper nodig. Op de momenten dat je niet weet welke stap je moet zetten, tegenslagen ervaart, klanten niet zomaar uit de lucht vallen of je niet weet hoe je verder mag groeien.

Laat je verrassen, zet je hart open, en je zal geïnspireerd worden om je onderneming te runnen op jouw eigen manier!

GEEF JE HIER OP

Netwerken en sparren

Netwerken is ontzettend waardevol. Helemaal als het op een ontspannen en laagdrempelige manier is. Kennis maken en jezelf laten zien, luisteren naar die ander, meedenken en verder helpen. Daar draait het om.

Daarnaast gaat sparren in kleine groepen net even wat inhoudelijk verder dan alleen zeggen wie je bent en wat je doet. Heel waardevol om aan mee te doen.

Het zal niet de eerste keer zijn dat er warme contacten aan over gehouden worden. Verbinding is waardevol.

Het programma:

 • Inloop tussen 9:00 en 9:30 uur
 • 9:30 uur Masterclass Profit First.
 • 10:45 uur plaspauze
 • 11:00 uur netwerken
 • 11:45 sparringsessies
 • 12:30 lunchen
 • 13:30 workshop Peper in je business
 • 14:30 naar huis met een tas vol

IK WIL DIT NIET MISSEN

Wanneer:

Dinsdag 16 november van 9:30 tot 14:30 uur.

Waar?

Het Wapen van Emmickhoven, Brugdam 5, 4286AX Almkerk (Nbr)

Investering

€97 inclusief koffie, thee, fris en een heerlijke lunch.

Dit was wat Petrina van 'Echt-Leven' van het 1e Event vond:

-De inspiratie sessie rond klant ervaring: waaruit ik meenam dat wat ik vandaag zaai, tijd mag hebben om op het moment dat het rijp is ook te durven oogsten.

-Netwerken: nieuwe mensen met mooie missies ontmoeten en mijn missie delen vanuit mijn hart.

-Een workshop over kleuren en betekenis in je branding en bedrijf: Wat ook zo mooi was en interactief. Het gaf een mooi totaal plaatje om vanuit je hart naar buiten, de wereld, in te gaan.

De bevindingen van Linda van 'By Lins':

-Het was erg gezellig en kleurrijk.

- Veel tips & tricks gehad voor mijn onderneming.

- Een mooie uitwisseling van gedachten met andere vrouwelijke ondernemers. Leuke zang in de pauze.

O vrouw, ik hoop dat je erbij bent.

Ik weet dat ondernemen soms best eenzaam kan zijn. Dat je af en toe een nieuw inzicht nodig hebt. En dat uit je onderneming stappen en er van een afstand naar kijken, voor overzicht en rust zorgt.

Nieuwe mensen ontmoeten kan spannend zijn, maar geeft tegelijk ook energie. Je bent niet voor niks ondernemer. Je bent dus al een durfal. Maak die tijd voor jezelf. Geef je op. Mis het niet. Het gaat GOUD worden. Met hier en daar een pepertje!

Liefs van Karin.

IK KOM NATUURLIJK NAAR DIT TOFFE EVENT!

Ik geloof in de kracht van verbinding:

Sinds 2016 volg ik mijn hart en motiveer ik vrouwen om met hun talent te gaan doen wat bij ze past. Ik zie het GOUD. Dat soms weg gestopt wordt uit angst of schaamte. Het gevoel om niet goed genoeg te zijn.. Dat doet mij pijn.

Je mag er zijn. Je bent gemaakt met prachtige eigenschappen. Laat ze maar zien. Ik help je graag.