• Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan
  • Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan

Peper in je business nodig?

Pff, zo'n dag waarop er niks uit je handen komt. Je staart naar het scherm van je laptop, je scrollt wat op Instagram, je appt wat mensen. Belt je moeder en doet net of je druk bent. Maar het wil gewoon niet lukken. Je weet niet welke stap je moet zetten. Geen idee hoe je weer energie krijgt om echt aan de bak te gaan. Herkenbaar?

* Je staart naar buiten en droomt nu al over de vakantie terwijl het nog weken duurt.

* Je zou eigenlijk je klanten moeten bellen om te vragen of je nog iets voor ze kan betekenen. Je hebt alleen geen idee wat je moet aanbieden.

* Je wilt best een workshop of zo organiseren, maar hoe dan?

* Je bent een beetje klaar met elke dag zichtbaar moeten zijn.

* Je vlammetje is bijna uit gegaan. Hij staat nog wel op een waakvlam maar warm word je er niet van.

* Je begint te twijfelen aan je aanbod, je prijs en vooral aan jezelf. Er zijn al zoveel anderen. Wat heb ik nu te bieden?

Hoe fijn zou het zijn als je vuurtje weer gaat branden? Als je vol energie je acties in plant, weet wat je te doen staat, en er in gelooft dat wat jij doet echt bijzonder is?

Als je weer met plezier aan het werk gaat, zin hebt om je klanten te bellen, weet wat je mag vertellen, en met een stappenplan je workshop of masterclass gaat voorbereiden.

Wat als ik nu vertel dat ik jou gratis op weg kan helpen, om weer die actie, drive en inspiratie te voelen? Dit kan!

Als je mijn gratis: peper in je business gesprek aan vraagt. Ik waarschuw je vast.. het kan zomaar zijn dat je weer met een volle bak energie aan de slag gaat en klanten aantrekt omdat jij bruist.

We kijken samen naar jouw onderneming. Ik geef je minimaal 3 praktische tips die je meteen kunt toepassen. Ik deel mijn tools met je hoe je afrekent met uitstelleritus. En ik vertel je welke gouden eigenschappen ik zie bij jou. Zodat jij kan doen waar je goed in bent. Met jouw goud.

Ik kom de klanten niet brengen op een presenteer blaadje, jammer hé? Dat zou een heel zwaar dienblad worden :). Maar ik zet jou wel in actie. En of je nu wilt of niet. Mijn eeuwige enthousiasme en 'gaan met die banaan' modus zorgt er voor dat je in actie komt.

Het verschil tussen succesvolle ondernemers en niet succesvolle ondernemers? ACTIE! (en dan wel de juiste actiepunten op het goede tijdstip)

Je hebt altijd een keus. Óf je moddert door en gaat verder waar je mee bezig bent. Óf je neemt nu de touwtjes in handen en je kiest er voor om aan te pakken. Ga je er voor om het aan te pakken?

Yes. Vandaag is de dag om de stap te zetten. Welkom!

Hoe werkt het? Vul hieronder je naam en e-mailadres in en ik neem contact me je op. Dan plannen we een gesprek van een half uur in. Dit kan meestal op korte termijn omdat ik hier tijd voor vrij plan in mijn agenda. Zodat ik jou (weer) in de actie stand kan zetten.

Ik beantwoord je mail binnen 48 uur en we plannen een datum.