• Ontdek jouw goud
  • Sparren? App 0613814200
  • Brievenbuspakket €3,95 en postpakket €6,95
  • Makkelijk betalen via Ideal
  • Ontdek jouw goud
  • Sparren? App 0613814200
  • Brievenbuspakket €3,95 en postpakket €6,95
  • Makkelijk betalen via Ideal

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar mij!

Ken je dat gevoel. Dat je van binnen voelt dat iets je tegen houd om echt te zijn wie je bent. Dat je je talenten die je hebt gekregen niet genoeg gebruikt. Dat je zo graag anderen wilt helpen, een eigen onderneming wilt runnen, echt je eigen plan uitvoeren op jouw manier?

Toch doe jij het niet altijd. Iets houd je tegen. Ergens kom je niet helemaal uit de verf. Iedereen heeft haar verhaal, jij ook. En ik ook. Ook al dacht ik jarenlang dat mijn verhaal niet interessant was. Ik heb me vergist. Met mijn verhaal raak ik andere vrouwen, vrouwen zoals jij. Ik merk dat veel vrouwen zich erin herkennen, en ik kwam erachter dat we allemaal een ding gemeen hebben. We willen gewoon onszelf kunnen zijn. En doen waar we onze talenten voor hebben gekregen. Gewoon genieten van de mooie dingen. Gezien en gehoord worden. Voor anderen klaar staan. En blij zijn met ons zelf.

Ik ben Karin Loeff, ik ben getrouwd en heb 3 kinderen, 8 kippen en een poes Sammie. (een hele grote lieve kater) Ik woon in Waardhuizen, een klein dorpje in Noord-Brabant. Hoe meer vrouwen ik ontmoet en spreek, des te meer ik ervaar dat we niet altijd actie ondernemen. We kunnen groot dromen maar ons zelf klein houden. We kunnen heel de wereld aan, maar het niet aan om onszelf te laten zien aan de wereld.. Dat raakt mij. Dat is mijn reden om andere vrouwen te laten stralen. Je mag er zijn, ook jij!

Blije Karin

Elke ondernemende vrouw heeft het nodig om met anderen vrouwen in verbinding te staan. Om een klankbord te hebben, een sparringpartner. Iemand die zonder oordeel luistert. Die jouw plannen begrijpt, je realistisch laat nadenken en je dromen niet aan de kant zet. Praktische stappen laat nemen op jouw eigen unieke manier.

Ik heb jaren lang gezocht naar iets dat echt bij me past. Geen droombaan of super carrière. Gewoon iets wat ik leuk vind, waar ik energie van krijg, mij en anderen gelukkig maakt. En ik ontdekte dat ik niet de enige was met dat gevoel. Het gevoel dat er iets knaagde van binnen. Het gevoel dat je meer kan dan je op dat moment doet. Dat gevoel heb ik gevolgd. Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest bij een mooi bedrijf. Wat ik goed kon combineren in mijn gezin, waar ik een goed salaris mee verdiende en waar ik leuke collega's had. Heb ik toch ontslag genomen. En ging ik mijn eigen pad volgen. Onder de zegen van de hemel. Die weg was niet makkelijk en heeft wat bloed zweet en tranen gekost. Maar..

Nu mag ik jou helpen. En dat is wat ik het allerliefste doe. Met jou op zoek gaan naar jouw verborgen talenten. Jouw goud ontdekken en dat op papier zetten. Want ik weet dat iedereen een verhaal heeft. Een uniek verhaal. En ik denk dat jij het stiekem zelf ook wel weet. Je moet het alleen willen zien. En er mee aan de slag gaan. Dan komt de rest vanzelf. Dan help ik jou om actie te ondernemen!

Nog wat oninteressante weetjes over mij :) Ik zing heel hard (en vals) mee met de radio en dans ik in de keuken, ook als iedereen het kan zien.
En ik heb ongeveer elke 3 maanden een ander kapsel. En als ik heel eerlijk ben snoep ik stiekem wel eens uit de pot chocolade pasta...

'Wat is de reden dat jij bent gaan ondernemen? Of wilt gaan ondernemen?
Jij bent uniek, en ik kan je helpen om dat uit te stralen. Omdat je mag zijn wie je bent. Jij bent van waarde!'

Wil je met mij sparren, je verhaal delen, mijn verhaal verder horen en kijken of we een klik hebben? Neem contact met me op en dan plannen we een half uur gratis in. Online of offline. Liefs van Karin.

Tom en Karin
KIDS