• Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan
  • Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan

In vrijheid ondernemen, mijn eigen tijd indelen, werken met leuke klanten. Gewoon zichtbaar durven zijn en laten zien wat mijn 'goud' is. Dat is wat ik nu doe en heerlijk vind. Ik geniet er elke dag van om vroeg op te staan en te werken, betekenis te hebben voor een ander en mijn kennis, enthousiasme en motivatie te delen.

Maar er is een lange tijd geweest dat dat heel anders was..

In die tijd, zeg maar gerust een aantal jaren, was ik onrustig, zocht ik naar mezelf en mijn talenten. Er kwam gewoon niks uit mijn handen. Startte ik het ene project na het andere om het vervolgens niet af te maken. Op het moment dat ik erachter kwam waar ik goed in was, toen het kwartje viel, toen ik echt ging ondernemen vanuit mijn hart? Toen was het raak!

Gaat dit dan van de een op de andere dag? Was het maar zo'n feest. Maar het had wel veel sneller gekund als ik maar hulp had geaccepteerd. Eigenlijk begint het gewoon met aan jezelf toegeven dat je niet blij en vrolijk bent. Dat was mijn eerste stap. Hoezo klagen? Ik heb het toch goed?

Ik had een baan in loondienst en een bedrijf(je), alles top geregeld. Een gezin, een huis en vriendinnen. Maar ergens klopte het niet van binnen. Misschien een vrouwelijke midlife crisis? Of hoe je het ook wilt noemen. Ik voelde me echt niet fijn (zacht uitgedrukt). Het schuurde van binnen. Ik werd chagrijnig tegen mijn kinderen en schoot regelmatig uit mijn slof. Ook was ik stiekem echt jaloers op vrouwen die wel vol vertrouwen hun bedrijf runde. En scrolde ik veel te vaak over de tijdlijn van facebook.

''Alles wat ik wil is een onderneming runnen die bij mij past. Op mijn manier, met een plan, de leukste klanten, en zonder losse flodders.'' Dat is wat ik uitsprak tegen mijn man. En daar ben ik aan gaan werken. Eerst ontdekte ik dat ik mijn talent, dat ik al jaren had, niet serieus nam. Ik zocht naar iets bijzonders en zag het zelf niet omdat het voor mij zo gewoon is. Ik ging investeren in persoonlijke ontwikkeling en leren over doelen stellen, ''echt'' ondernemen, zichtbaar zijn en de ideale klant.

Van een cursus voor psychologie voor vrouwen (ik probeerde eerst mezelf te begrijpen). Een zelfvertrouwen coaching traject, de business acedemy tot een social media training. En nog steeds leer ik en lees ik om mijn kennis te vergroten.

En wat had ik een eye opener! Ik ben enthousiast, deel graag mijn kennis en motiveer altijd al vrouwen om stappen te zetten. En dat is waar ik blij van word, dat is wat ik kan en graag doe. Dat wist ik 5 jaar geleden ook wel maar toen 'zag' ik het nog niet. En het raakt mij nog steeds als ik vrouwen spreek met ontzettend veel talent, maar die dat niet durven te laten zien. Dat ze niet weten hoe ze dat in hun onderneming kunnen gebruiken. Dat ze met heel veel passie hun bedrijf willen runnen maar niet tot echte actie over gaan. En dat is zo jammer.

Daarmee kan ik jou helpen lieve vrouw. Zodat ook jij met jouw 'goud' een toffe onderneming kunt bouwen. Op jouw eigen unieke manier. En daar ga ik elke dag weer met plezier mijn bed voor uit.

Blije Karin

Ik ben Karin Loeff, ik ben getrouwd en heb 3 kinderen, 8 kippen en een poes Sammie. (een hele grote lieve kater) Ik woon in Waardhuizen, een klein dorpje in Noord-Brabant.

Na 20 jaar in loondienst heb ik mijn baan opgezegd om als ondernemer verder te gaan. En ik ben er nog elke dag blij mee! Oké, bijna elke dag dan. Ik sta niet elke dag te juichen naast mijn wekker..

Nu mag ik jou helpen. En dat is wat ik het allerliefste doe. Met jou op zoek gaan naar jouw verborgen talenten. Jouw goud ontdekken. Want ik weet dat iedereen een verhaal heeft. Een uniek verhaal. En ik denk dat jij het stiekem zelf ook wel weet. Je moet het alleen willen zien. En er mee aan de slag gaan. Dan komt de rest vanzelf. Dan help ik jou om actie te ondernemen.

Nog wat oninteressante weetjes over mij :) Ik zing heel hard (en vals) mee met de radio en dans ik in de keuken, ook als iedereen het kan zien.En ik heb ongeveer elke 3 maanden een ander kapsel. En als ik heel eerlijk ben snoep ik stiekem wel eens uit de pot chocolade pasta...

Wil jij ook ondernemen met jouw 'goud'? Wil je werken met de leukste klanten? Ben je klaar met twijfelen aan jezelf en je aanbod? Begin dan bij het begin, en dat ben jij. Vraag nú hier een gratis ''schop onder je hol'' sessie aan. Zodat je weer in actie komt en jouw onderneming kan laten groeien. Ik zie er naar uit je te leren kennen.

Liefs van Karin

Tom en Karin
KIDS