• Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan
  • Ontdek jouw goud
  • Advies? info@liefsvankarin.nl
  • Gaan met die banaan

Samen aan het werk

Schuif je gezellig aan? Je bent van harte welkom om gratis gebruik te maken van de ruimte die ik huur.

Heb jij dat soms ook? Dat je thuis aan de keukentafel zit of achter je bureau en dat er dan niet altijd uit je handen komt wat eigenlijk zou moeten.

Soms komt je moeder spontaan op de koffie, de post belt aan, de wasmachine piept en die vaat staat ook nog op de aanrecht.

Daarom huur ik elke eerste dinsdag van de maand van 9:00 tot 12:00 uur een ruimte in Giessen zodat ik dan aan mijn bedrijf kan werken. Eindelijk mijn plannen uit werken, mijn maandoel stellen, mijn social media inplannen of gewoon wat dingen doen waar ik niet aan toe kom.

Er staat een hele grote tafel in die ruimte waar we makkelijk met meerdere ondernemers aan kunnen zitten (met 1,5 meter afstand)

Daar pas jij ook aan. Om lekker aan je bedrijf te werken en met mij en andere ondernemers te sparren en te netwerken. Samen kom je verder dan alleen.

Is dat dan gratis Karin? Ja, dat is gratis. Ik huur die ruimte toch al. En ik wil jou graag de kans geven om daar ook gebruik van te maken. En ik vind het stiekem ook wel erg gezellig als ik niet in mijn eentje zit :)

Als je toch een bijdrage wilt leveren kan dat. Ik heb een pot staan voor de stichting 'Jasmijn'. Dat is de stichting van Jan van Beek uit Andel. Hij en zijn vrouw zijn helaas hun dochter verloren aan leukemie. Ze zamelen nu geld in voor ouders met kinderen die ziek zijn. Zij maken een herinneringsboek voor die nare tijd zodat je als ouder daar later op terug kunt kijken. Je bijdrage is van harte welkom.

Wil je aanschuiven op een dinsdag ochtend? De datums zijn: 3 november, 1 december, 5 januari, 2 februari.

Lijkt me super leuk om samen te werken. #gaanmetdiebanaan

Geef je hieronder op ivm de RIVM regels. Zet er even bij voor welke datum je wilt opgeven. Dankjewel. Liefs van Karin.